Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 mei 2015

Feel good: Hoe Disney prinsessen eruit zien wanneer ze last hadden everyday struggles

Disney prinsessen zien er altijd flawless uit. Maar zij hoeven dan ook niet te dealen met de dagelijkse problemen in de echte wereld. Maar wanneer ze daar wel last van zouden hebben zou het er zo uitzien:

Assepoester

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Wanneer Assepoester haar make-up en haar perfect zou hebben gedaan en naar buiten zou gaan, zou het waarschijnlijk meteen beginnen met regenen.

Rapunzel

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Rapunzel zou er een dagtaak aan hebben om haar haar te stijlen, want met die lengte komt er geen einde aan.

Sneeuwwitje

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Met haar überwitte huidje zou Sneeuwwitje ondanks het gebruik van een factor 50 bijna levend verbranden.

Jasmine

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Na een ritje op een magisch tapijt zou Jamine’s haar en make-up echt niet meer perfect zitten.

Doornroosje

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Doornroosje zou wakker worden met ontploft bedhead haar en zou al minimaal drie keer op de snooze knop gedrukt hebben.

Elsa

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Elsa zou zich knap ongemakkelijk (en koud) voelen wanneer ze als enige zonder jas op straat zou lopen.

Ariel

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Ariel zou uren achter haar laptop doorbrengen op zoek naar kleren die haar unieke lichaamsvorm zouden passen.

Belle

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]Belle zou de hele dag bezig zijn om de haren van het Beest op te ruimen en van haar kleding af te plukken.

Reageer op artikel:
Feel good: Hoe Disney prinsessen eruit zien wanneer ze last hadden everyday struggles
Sluiten