Nieuws 30 jan 2018 Yasmine Esser

Deze pubquiz in Amsterdam win je sowieso want hij staat in het teken van Disney

Hoewel je misschien hoogopgeleid bent - of nog bezig bent - is een pubquiz winnen toch niet altijd een makkie. Want soms komen er de bizarste, pittige vragen voorbij. Maar met déze pubquiz wordt winnen een piece of cake. Het gaat namelijk om een Disney pubquiz.

Een Disney pubquiz! Hoe briljant is dat? Want van Disney weet jij als Disneyfan en -kenner werkelijk alles.

Je weet hoe Mufasa aan z’n einde kwam. Je weet wie Alice Wonderland in lokte. En je weet ook nog eens alles over animatiefilms, van WALL-E tot Finding Dory.

Er komt een Disney pubquiz in Amsterdam binnenkort

Lijkt het je wat om met je vriendinnen andere teams volledig met de grond gelijk te maken? (Want toegegeven, jullie Disneykennis is gewoon bizar groot). Dan kun je terecht in Bar Broker in Amsterdam.

Mocht je de andere teams willen imponeren om hen zo onzekerder te maken, trek dan vooral een Disney pakje aan en kom als je favoriete prinses. De rekening van het winnende team wordt verscheurd, dus je doet het ook nog eens voor een ‘goed doel’. Namelijk je bankrekening. Of zo.

De eerste editie van de Disney pubquiz vindt morgen plaats in Bar Broker en zit helaas al vol. Maar niet getreurd. De organisatie heeft al laten weten dat er vanwege het succes snel weer een Disney pubquiz komt. We houden je op de hoogte, want dit willen wij zelf ook niet missen.

Reageer op artikel:
Deze pubquiz in Amsterdam win je sowieso want hij staat in het teken van Disney
Sluiten