Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 juni 2018

Noooo! Disney verkoopt nu rosé gouden glitter rugtassen en ze zijn meteen uitverkocht

Herinner je die prachtige rosé gouden Minnie Mouse oren nog die Disney dit jaar heeft uitgebracht? Juist, die waren binnen no time uitverkocht. Reden genoeg om meer glinsterende items uit te brengen. Maak kennis met de rosé gouden rugtas die waarschijnlijk nóg sneller uitverkocht was.

Je bent een prinses of je bent het niet. En prinsessen verdienen het beste. Als je dus op de meest magische plek ter wereld bent – lees: Disney – moet je natuurlijk wel alles op alles zetten om de laatste musthaves op de kop te tikken.

Helaas is de rosé gouden rugtas al uitverkocht. Huilen.

Disney rosé gouden rugtas

Wie net zo’n ekster is als de Beautify redactie en dus van glimmende zaken houdt, wordt helemaal wild van deze collectie. De rosé gouden items die ze hebben uitgebracht zijn stuk voor stuk prachtig. Zo prachtig dat ie-de-reen het wil hebben en het binnen no time de Disney winkels uitvliegt.

Die heerlijke rosé gouden pailletten oortjes komen gelukkig nog terug in Disneyland Parijs, maar we durven niet hetzelfde te zeggen over de rosé gouden rugtas. Die arriveerde op 7 juni in de winkels en wordt nu voor enorme bedragen op eBay verkocht.

Hallo, kijk even HOE mooi dit is:

Disney, laat ons alsjeblieft weten hoe je nog aan deze rugtas kunt komen. Dit stukje magie heeft iedereen in haar leven nodig. ❤️

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Noooo! Disney verkoopt nu rosé gouden glitter rugtassen en ze zijn meteen uitverkocht
Sluiten