Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 3 okt 2018

Deze Disney koelkast van Smeg is wishlist materiaal dus doei spaargeld

Smeg verkoopt retro koelkasten die jij als interieurfreak maar al te graag een plekje in je huis geeft. Dat ze een samenwerking zijn aangegaan met het geweldige Disney is dus een goede reden voor een feestje. De koelkast in Disney-thema die ze uitbrengen is precies wat jouw huis nodig heeft.

Twee van onze favoriete merken zijn een samenwerking aangegaan en dat is niet mis. De koelkasten van Smeg waren sowieso al een lust voor het oog en een echte musthave, maar bij het zien van de limited edition versie klopt je hart al helemaal honderd en twee keer per minuut.

Disney x Smeg koelkast

Omdat Smeg dit jaar haar zeventigste verjaardag viert en de liefste muis Mickey de negentig aantikt, was er natuurlijk een speciale koelkast nodig. Het iconische getal negentig, Mickey’s leeftijd, staat ook voor het aantal koelkasten dat wordt uitgebracht.

De koelkasten die ze samen uitbrengen zijn namelijk limited edition. Wil je er eentje bemachtigen? Dan is het belangrijk om één van de negentig te zijn.

Kijk zelf maar even hoe leuk dit is:

disney smeg koelkast

Je hebt alle Disney films al tig keer gezien en kent de liedjes woord voor woord uit je hoofd. Tijd dus voor een volgende stap: deze koelkast. Je weet dat je het wilt, nu alleen nog even wat geld bij elkaar sprokkelen.

Van 5 km tot een halve marathon: In 2019 kan je weer hardlopen door Disneyland Parijs

Reageer op artikel:
Deze Disney koelkast van Smeg is wishlist materiaal dus doei spaargeld
Sluiten