Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 24 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Disney fans opgelet! Met dit spel kun jij iedereen laten horen dat je alle Disney liedjes uit je hoofd kent

Kan jij alle liedjes van de bekendste Disney films foutloos meezingen? Dan is dit spel echt iets voor jou. Met de Disney Song Challenge bewijs jij dat je de allergrootste Disney fan bent die er rondloopt.
Als Disney fan ken jij alle liedjes uit je hoofd. ‘Let it go’ en ‘Under the Sea’ zing jij foutloos en loepzuiver mee. Deze challenge ga jij hoe dan ook met twee vingers in je neus winnen.

Zo werkt het spel

De spelers pakken om de beurt de bovenste kaart van de stapel met daarop een Disneyfilm, degene die als eerste opspringt en een liedje uit de Disney film zingt wint de kaart. De speler die als eerste vijf kaarten heeft verzameld wint het spel.

Jij weet binnen een paar seconden ‘Can you feeeeel the loveeee to-night’ in te zetten zodra jouw zusje of beste vriendin de ‘The Lion King‘ kaart omdraait. 1-0.

Opdracht voor de verliezer

Maar, vergis je je tijdens het zingen? Dan moet je aan het rad draaien en krijg je een gekke opdracht om uit te voeren. Voor je het weet sta je Donald Duck te imiteren in plaats van Elsa.

De Disney Song Challenge is te koop op Amazon en kost 38 euro. Helaas is het spel momenteel uitverkocht, maar we hopen natuurlijk dat hij heel snel weer op voorraad zal zijn.

Reageer op artikel:
Disney fans opgelet! Met dit spel kun jij iedereen laten horen dat je alle Disney liedjes uit je hoofd kent
Sluiten