wpk-admin
wpk-admin Nieuws 19 juni 2018

TOMS heeft een schoenencollectie met Disney prinsessen en oh my, dat wil je

Als we één fantastische jeugdherinnering mogen noemen, dan is dat toch wel het kijken naar al die Disney-films. Disneyprinsessen zoals Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje hebben dan ook voor altijd een speciaal plekje in ons hart, maar daar blijft het niet bij. Met de nieuwe Disneycollectie van TOMS draag je ze altijd bij je.

Disney x TOMS schoenencollectie

TOMS kwam met het geweldige idee een schoenencollectie met de karakters uit Disneyfilms te ontwerpen. Hoewel Disney door de jaren heen zo het één en ander heeft veranderd aan de Disneyprinsessen, gebruikte TOMS de originele animatieschetsen.

Deze schetsen zijn tussen 1930 en 1959 gemaakt door een groep jonge vrouwen die achter de schermen voor Disney werkten.

De Disney x TOMS collectie moedigt meisjes en vrouwen aan hun dromen na te jagen. Voor hen die het glazen plafond breken in hun glazen muiltje.

Deze vrouwen brachten leven en kleur in de animatiefilms van Walt Disney. Zij waren degene die de detail en de magie aan deze tijdloze verhalen brachten. Deze vrouwen inspireerden TOMS dan ook om aan de slag te gaan met een speciale schoenenlijn.

Voor de lijn ontwierpen ze schoenen voor kinderen, jongeren én speciaal voor vrouwen. Je weet wat het betekent: jij hebt een paar schoenen voor jou en je Disney-gekke besties nodig.

1. Disneyprinsessen, 60 euro

disney toms schoenencollectie

2. Doornroosje, 60 euro

disney toms schoenencollectie

3. Het muiltje van Assepoester, 70 euro

disney toms schoenencollectie

4. 60 euro

disney toms schoenencollectie

5. Sneeuwwitje, 60 euro

disney toms schoenencollectie

6. De zeven dwergen van Sneeuwwitje, 70 euro

disney toms schoenencollectie

Wanneer zijn de schoenen verkrijgbaar?

Lucky you, de schoenencollectie is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar. De schoenen met Assepoester en haar beste vrienden Tom en Pieter zijn dus nu te koop. Op Doornroosje en de goede feeën-collectie moet je nog even wachten. Die volgen op 19 juli.

We kunnen de collectie van Sneeuwwitje en de zeven dwergen vanaf 23 augustus verwachten.

Psst, heb je na dit artikel zin om een keer naar Disneyland Parijs te gaan? Check dan deze redenen om NU een weekendje Disney te boeken met je vriend.

Reageer op artikel:
TOMS heeft een schoenencollectie met Disney prinsessen en oh my, dat wil je
Sluiten