Inga Stoit
Inga Stoit Life 21 feb 2019

Je kunt nu volledig in Disney stijl trouwen en dat is magisch mooi

Droom jij ook al jaren van jouw droombruiloft? En ben je daarnaast fan van Disney? In dat geval hebben wij heel goed nieuws voor jou: Je kunt nu namelijk volledig in Disney stijl trouwen. Het wordt een magisch mooi sprookje, net als in alle prachtige films.

Het beste van twee werelden is nu gecombineerd in één. Je kunt namelijk jouw droombruiloft in Disney stijl beleven. Alle details kloppen, en daarmee duurt jullie sprookje tot in de eeuwigheid. Dit wordt de mooiste dag van jullie romantische toekomst.

Disney

Er is nu een bedrijf wat trouwen in deze sprookjesachtige stijl mogelijk maakt. Disney Weddings zorgt ervoor dat alles overeenkomt met jou (of jullie) favoriete sprookje.

Mocht jij wegzwijmelen bij Belle en het Beest, is dit misschien het ideale thema voor jou. Jij bent Belle, en hij is het beest. Lumiere (de kandelaar) kondigt het eten aan, en aan alle overige details is ook gedacht.

Trouwen

Naast Belle kun jij ook Sneeuwwitje zijn, het is allemaal mogelijk. Of het nu gaat om: Rapunzel, Ariel, Sneeuwwitje of meer; het kan. Je kunt ook een outfit change doen en meerdere prinsessen in één zijn. Uiteraard zijn er fantastisch mooie kronen, passend bij de outfits.

Je kunt deze droombruiloft hebben in Florida, California, Hawaii of op een cruiseschip. Nu eerst nog even vriendlief betoveren, en jullie droombruiloft kan gepland worden. Check de website voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Je kunt nu volledig in Disney stijl trouwen en dat is magisch mooi
Sluiten