Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 27 mrt 2018

Disney fans opgelet! Je leven is compleet dankzij deze fantastische Disney wijnglazen

Hoewel het weekend nog lang niet in het vooruitzicht is, is er wel genoeg reden om er alvast naar uit te kijken. Hou je wel van een sappie? Probeer niet gek te worden, maar je kunt vast niet wachten om Disney wijnglazen te bemachtigen.

Je leest het goed, Disney wijnglazen. Want wat is er nu beter dan wijn in een glas? Als er een Disneyfiguur op afgedrukt is, natuurlijk. Je bent een Disney fan of je bent het niet.

Disney wijnglazen

Is jouw vrijdagavond niet compleet zonder een rosé of een Pinot Grigio? Dan heb je uiteraard wel een glas nodig waardoor je in stijl van je wijn kunt sippen. Voor de ultieme fans zijn deze Disney wijnglazen daarom een geschenk uit de hemel.

Oké, lichtelijk overdreven. Maar mocht je de Disney wijnglazen ook zo tof vinden, dan weten wij wel hoe je ze in je bezit kunt krijgen. Lang leve de Etsy, want dat is precies de plek waar je de glazen vindt nu ze op ASOS weg zijn.

Waar te koop?

Wil je glazen laten personaliseren? Dan ben je bij deze Etsy verkoper aan het goede adres. Als je juist van de goede glitters in het leven houdt zijn deze glazen juist meer wat voor jou. Proost.

Reageer op artikel:
Disney fans opgelet! Je leven is compleet dankzij deze fantastische Disney wijnglazen
Sluiten