Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 jun 2017

Wil je naar Disney World? Het is nu giga uitverkoop en kaartjes zijn spotgoedkoop

Ben jij gek op Disney en loop jij ook helemaal vol van themaparken? Dan hebben we goed nieuws, want je kan nu spotgoedkoop naar Disney World gaan. En niet maar langs één park: je mag naar alle vier de verschillende. Dan kan je Mickey extra vaak ontmoeten.

Disney blijft een magisch park waarin dromen werkelijkheid kunnen worden. De sfeer, de attracties en de aankleding: alles is gewoon geweldig. Daarom sta jij te popelen om een bezoek te brengen aan Disney World, en hoe kan dat beter dan met deze enorme aanbieding.

Een magisch ticket

Normaal betaal je voor een ticket met vier dagen toegang tot één park 350 dollar. Maar om jouw dromen die werkelijkheid te geven die ze beloven, heeft het park een speciaal magisch ticket de wereld in geholpen, waar je slechts 316 dollar betaalt voor vier dagen toegang. En nog mooier: je hebt hiermee vier dagen toegang tot élk park. Zo kan je de ene dag naar Animal Kingdom, de andere dag naar Hollywood Studios, de derde dag naar Epcot en als afsluiter naar Magic Kingdom.

Twee weken genieten

Natuurlijk is Disney World niet direct om de hoek, het is geen Parijs, maar ben jij van plan om toch die verre reis te maken, dan is dit magische ticket perfect voor jou. Ook heeft Disney bedacht dat je de vier dagen niet achtereenvolgend hoeft te gebruiken: je hebt in totaal twee weken om de parken te bezoeken. Ben jij na twee dagen Disney even zat (ehm, hoe dan?), dan kan je gewoon een pauze van een week inlassen.

Het lijkt wel kerstmis in de zomer met deze aanbiedingen. Wie trakteer jij op een prachtig uitje naar Disney? Deze aanbieding kan je simpel weg gewoon niet laten schieten.

Disney World te ver? Dan hebben we hier een leuk uitje in Disney Land: Dit is hét festival van je dromen, want het is namelijk in Disneyland Parijs

Reageer op artikel:
Wil je naar Disney World? Het is nu giga uitverkoop en kaartjes zijn spotgoedkoop
Sluiten