Renée
Renée | LinkedIn Travel 8 jul 2019

Met deze HEMA aanbieding kun je Disney tijdens de feestdagen bezoeken voor een goede prijs

Houd de feestdagen alvast vrij, want er is een Disneyland aanbieding die je echt niet wil laten schieten. Via HEMA kun je nu namelijk een reisje naar Disney’s Betoverende Kerst boeken en geloof ons als we zeggen dat je hierbij aanwezig wil zijn.

Disneyland is al magisch, dus kun je nagaan wat voor gevoel je krijgt als je het park bezoekt tijdens in december. We kunnen ons nú al verheugen op de prachtige lichtjes. Bereid je voor op de vakantie van je leven, want wij hebben een fijne deal voor je gevonden.

Disneyland aanbieding voor november/december

Verzamel een groepje van maximaal zes personen, want deze Disneyland aanbieding willen jullie echt even checken. Hoe klinkt het om drie dagen lang allebei de Disney parken te bezoeken én in een Trapper Tribe blokhut te overnachten? Voor ons in ieder geval fantastisch.

Met deze aanbieding hebben jij en je vriendinnen álle tijd van de wereld om attractie in, attractie uit te gaan. In drie dagen kun je namelijk echt veel doen. Uitrusten doe je vervolgens in je blokhut, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig bent om je Minnie Mouse oren op te zetten.

De kosten

Zie je het helemaal zitten om in november of december af te reizen naar het oh zo mooie Parijs? Dan kun je nu een blokhut boeken vanaf €599 (voor vier personen) of €799 (voor zes personen). Je krijgt hierbij meteen toegang tot de parken, dus die tickets hoef je niet los aan te schaffen. Prachtig toch? Je krijgt zelfs eerder dan de rest toegang tot de parken.

Het is mogelijk om hier te verblijven tussen 7 november en 18 december 2019, zolang het nog beschikbaar is. Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Meer lezen over Disney

Reageer op artikel:
Met deze HEMA aanbieding kun je Disney tijdens de feestdagen bezoeken voor een goede prijs
Sluiten