Renée
Renée | LinkedIn News 4 sep 2018

Vriendinnenvakantie! Disneyland gaat voor het eerst alcohol verkopen

Goed nieuws voor de vriendinnengroepen die wel van een glaasje houden én dol zijn op Disneyland. Het hoge woord is eruit: in het park gaan ze voor het eerst in 63 jaar alcohol serveren.

Tijdens een vakantie met je vriendinnen trekken jullie ongetwijfeld een paar flessen wijn open. Of iets sterkers. Daarom staat Disneyland waarschijnlijk niet op nummer één van jullie favoriete vakantieplekken.

Alcohol drinken in Disneyland

Maar daar kan vanaf volgend jaar verandering in gebracht worden. Disneyland gaat in Californië en Florida namelijk alcohol schenken bij Star Wars: Galaxy’s Edge. Als Star Wars nooit je lievelings was, wordt dat het nu wel.

Wanneer Oga’s Cantina – zo heet het – precies opent in 2019 is nog niet bekend. Dit is wat we wél weten dankzij woordvoerder Liz Jaeger:

‘Gezien onze toewijding om fans de echte cantina-ervaring te bieden, voelde dat dit de kans was om alcoholische en non-alcoholische drankjes aan te bieden.’ Uh, ja graag.

Klein nadeel als je dacht dat je lichtelijk aangeschoten kon feesten in Disneyland: de drankjes mag je alleen binnen de Cantina opdrinken. Maar hé, dat houdt jullie niet tegen om een geweldige tijd te hebben, toch?

Disneyland is op zoek naar Nederlandse prinsessen en prinsen

Reageer op artikel:
Vriendinnenvakantie! Disneyland gaat voor het eerst alcohol verkopen
Sluiten