Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 10 sep 2018

In Disneyland bestel je nu een heksendrankje en de smaakcombinatie verrast je sowieso

Halloween staat voor de deur, en dus is het tijd om lekker te griezelen. Niet alleen je outfits mogen angstaanjagend zijn, maar ook je eten en drinken. Race daarom zo snel mogelijk naar Disneyland, want daar bestel je nu een wel heel bijzonder heksendrankje.

Je moet over flink wat stalen zenuwen beschikken om het drankje te bestellen. En een sterke maag is ook een geen overbodige luxe. Want de smaakcombinatie is onwijs – ehm – verrassend.

Zoet en zuur tegelijk

Wat je kunt verwachten van de Disney ‘Witch’s Brew’? Een bijzonder drankje, met een verschillende smaak bij iedere slok.We hebben het nog niet geproefd, maar het online menu van het pretpark vertelt ons dat het een combinatie van zoet en zuur is waar je sowieso de rillingen van krijgt.

De basis van het heksendrankje is bevroren Minute Maid en bevroren Coca-Cola. Dit wordt vervolgens gemengd metkers, Granny Smith-appel, watermeloen en rode passievruchtensiroop.

Linea recta naar Disneyland

De verschillende lagen van scherp naar fruitig naar zoet, zijn ook nog eens voorzien van vrijwel iedere zoete siroop die je je maar kunt bedenken. Het is dus eigenlijk een soort van mierzoete slush puppy.

En dit is allemaal zodat het eruit ziet als een ketel die overkookt. Of het lekker is, weten we niet. Maar een ding is zeker: de ‘Witch’s Brew’ ziet er indrukwekkend en lekker fotogeniek uit.

Verzamel je vriendinnen en race naar Disneyland om dit drankje te proeven. Durf jij het aan?

Is de herfst jouw lievelingsseizoen? Dan herken je deze 6 dingen sowieso

Elitedaily

Reageer op artikel:
In Disneyland bestel je nu een heksendrankje en de smaakcombinatie verrast je sowieso
Sluiten