Inga Stoit
Inga Stoit News 28 aug 2018

Disneyland is op zoek naar Nederlandse prinsessen en prinsen

Dit is een droom die uitkomt, want je kunt nu solliciteren als prins of prinses in Disneyland. Disney zoekt namelijk acteurs voor de shows, parades, meet-and-greets en meer. Dit is jouw kans, want: ze zoeken specifiek naar Nederlanders.

Disneyland is een plek waar dromen werkelijkheid worden. En dat bewijst het park opnieuw met de volgende oproep. Er worden namelijk Nederlandse prinsessen en prinsen gezocht om te schitteren in het park. Hier ga jij het sprookje daadwerkelijk leven. En dat is magisch mooi.

Disneyland

Op 22 september vindt er een auditie plaats in Amsterdam. Deze auditie is toegankelijk voor iedereen (tussen de 137 en 192 centimeter). Je hoeft niet per se ervaring te hebben als acteur of danser, het is natuurlijk wel fijn. Je moet daarentegen wel Frans of Engels kunnen spreken.

Nederlandse prinsessen en prinsen

Er zijn maar liefst 50 plekken beschikbaar, en daarmee worden 50 dromen werkelijkheid. De baan is vanaf oktober en het duurt tot maart 2019. Welke (prins) of prinses jij zal zijn, is voor nu nog even onbekend. Maar de keuze is ruim, en betoverend mooi.

Klik op deze link, voor meer informatie. En bemachtig jouw droombaan in Disneyland.

Reageer op artikel:
Disneyland is op zoek naar Nederlandse prinsessen en prinsen
Sluiten