Van 5 km tot een halve marathon: In 2019 kan je weer hardlopen door Disneyland Parijs

Ook al ben je 20, 30 of 70 jaar oud: Disneyland is magisch. Door de geweldige attracties, de Disney figuren die vrijuit rondlopen en de fenomenale parade keer je het liefst elk jaar wel een keer terug. Of vaker. Disneyland Parijs geeft je nu ook nog eens een hele goede reden om te komen, want in 2019 krijg je weer de kans om te rennen door het park der parken.

Hardloopwedstrijd door Disneyland Parijs

Het is altijd lastig om een uitje te plannen met alle vriendinnen. De kans is namelijk groot dat iedereen al tot het einde van 2018 vol zit. Zet daarom nu alvast 19 tot en met 22 september 2019 in jullie agenda’s en meldt je aan voor het unieke Disneyland Paris Magic Run Weekend.

Rennen tot je erbij neervalt

Je hoeft geen marathon te kunnen rennen om mee te doen aan de run. Zelfs jij en je onsportieve vriendin halen – met een beetje oefenen – de finish. Ook als jullie wél al een flinke conditie hebben kunnen jullie je hart ophalen. Er zijn namelijk meerdere afstanden die je kan rennen.

5km of toch een halve marathon?

Elke dag is er een andere afstand die afgelegd wordt. Op 19 september beginnen de kinderen met een korte tocht, waarnaar op 20 september de langere afstanden beginnen. 20 september kan je 5 kilometer rennen, 21 september 10 kilometer en op 22 september zelfs een halve marathon. Even voor de duidelijk: dat zijn dus 21 kilometers die je voeten moeten afleggen. Klaar voor de start?

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Reageer op artikel:
Van 5 km tot een halve marathon: In 2019 kan je weer hardlopen door Disneyland Parijs
Sluiten