Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 2 april 2019

Je kunt nu super goedkoop naar Disneyland met de trein en het duurt maar 3 uur

Disney-liefhebbers opgelet. Disneyland Parijs is vanaf nu echt binnen handbereik. Met de Thalys kan je nu ein-de-lijk binnen drie uur, ja echt drie uur, naar dit magisch plekje toe.

Woon je in het noorden van Nederland en wil je een dagje naar Maastricht? Dan zit je al gauw meer dan vier uur in de auto en met het openbaar vervoer ben je nog langer bezig. Maar vergeet deze binnenlandse tripjes als je ook in die tijd naar Disneyland Parijs kan gaan.

Naar Disneyland Parijs met de Thalys

Tijdens het schrijven van dit artikel zijn we inmiddels onze koffers ook al half aan het inpakken. Doei Nederland en hallo Disneyland en Mickey Mouse oren, want wij hebben wel oren (ha-ha) naar een reisje richting Frankrijk.

Stap je op vanaf Amsterdam? Dan doe je er drie uur en veertig minuten over en vanuit Rotterdam ben je nog sneller. En dat is nog niet alles want er zit ook nog eens een lekker prijskaartje aan. De laagste prijs voor een ticket op weg naar je favoriete Disney-figuren is 35 euro. De Thalys brengt Disney-fans twee keer per dag heen en terug naar deze magische plek.

Met een speciale Thalys met Disney-thema

Het is niet helemaal de eerste keer dat een Thalys naar Disneyland rijdt. Er reed al een speciale Disney-Thalys tussen Amsterdam en Disneyland, maar dan was je toch nog een stukje langer onderweg. En nu dus niet meer. Wat leven we toch een in goede tijd. Boek dus snel dat reisje met je vriendinnen.


Lees ook: Je vliegt nu voor 142 euro naar New York dus laat die vriendinnentrip beginnen

Reageer op artikel:
Je kunt nu super goedkoop naar Disneyland met de trein en het duurt maar 3 uur
Sluiten