Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 juni 2018

5 redenen om NU een weekendje Disney te boeken met je vriend

Tijd om je lieve vriend te bellen, want het is tijd voor een tripje naar Disneyland Parijs. Beautify's Renée was afgelopen weekend in de magische wereld van Mickey Mouse en vertelt je in dit artikel waarom jij deze zomer nog zou moeten gaan.

Disneyland Parijs met je vriend

Disneyland Parijs is toch wel echt de meest magische plek op aarde. Des te reden om je vriend op te trommelen om mee te gaan, want deze zomer heb je meer dan genoeg reden om toch écht dat weekendje weg te boeken. Waarom? Nou, hierom:

1. Het is de zomer van de rosé gouden oren

Mijn hart brak toen ik er afgelopen weekend achterkwam dat de oh zo fantastische rosé gouden Minnie Mouse oren uitverkocht waren. Maar er is goed nieuws, want de lieve Disneyland Parijs medewerker vertelt dat ze wachten op een restock.

Nu moet je je vriend natuurlijk niet vertellen dat dit stiekem de belangrijkste reden is om te gaan… 😉 Verleid hem liever met het volgende:

2. De Marvel Superhelden Zomer is van start

Ieder Marvel fan haalt deze zomer zijn of haar hart op in Disney. De Marvel Superhelden Zomer is namelijk afgelopen weekend afgetrapt en geloof me, de show alleen al was geweldig om te zien. Neem je vriend hiermee naartoe en scoor bonuspunten bij ‘m.

Jullie kunnen namelijk zijn superhelden Captain America, Thor, Iron Man en Spiderman in real life zien. De superhelden strijden samen om de schurk Thanos te verslaan. Zelfs als je geen ontzettende Marvel fan bent ga je dit leuk vinden. Eerlijk, de show is behoorlijk indrukwekkend.

Hier vind je alle informatie die je moet weten over de Marvel Superhelden Zomer.

3. Disneyland Parijs blijft zo ontzettend magisch

Ook al ben je vroeger eens in Disneyland Parijs geweest, de magie is niet verdwenen. Ook nu ziet het park er super mooi uit. Aan werkelijk alles is veel aandacht besteed. De attracties zijn een lust voor het oog, het kasteel is enorm Instagram proof (zie het resultaat hieronder) en er valt zoveel te beleven dat een weekend bijna te kort is.

4. Disney doet het ontzettend goed op je Instagram feed

Als je toch van plan bent om naar Disney te gaan, mogen de nodige kiekjes natuurlijk niet ontbreken. Disneyland Parijs is zo ontzettend fotogeniek dat je meteen je rosé gouden oren kunt vastleggen voor de gram.

Wanneer je vriend ziet hoe leuk de foto’s worden, wil hij vanzelf óók zo’n gezellig kiekje maken voor het thuisfront.

5. Alleen nu verkopen ze exclusieve Marvel merchandise

Jij je Minnie Mouse oren, hij Marvel merchandise. Deze zomer scoort hij in Disney de exclusieve Marvel producten die je dus nergens anders kunt kopen. Kun je als jullie honger hebben ook meteen de nieuwe superhelden snacks proberen. De Spiderweb-burger is een aanrader.

Exclusief toegang tot de parken

PS: Verblijf in één van de Disney hotels en krijg ’s ochtends al exclusief toegang tot het pretpark. Zo kun je een uur ongestoord genieten van al het moois dat het park te bieden heeft. Check vooraf wel even per hotel wat de voorwaarden zijn.

Reageer op artikel:
5 redenen om NU een weekendje Disney te boeken met je vriend
Sluiten