Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 30 mei 2019

Tijd voor een reisje met je vriendinnen! Disneyland Paris heeft weer een spotgoedkope aanbieding

Bel je beste vriendinnen maar op want jullie gaan naar Disneyland Paris. Je kunt weer voor een bodemprijsje in dit magische pretpark verblijven en dat is precies wat jullie nodig hebben. Wat moet je op Ibiza als je ook je mooiste meisjesdromen kan herbeleven in Parijs?

Hou jong of oud je ook bent, Disneyland Paris blijft een fantastische plek om te zijn. Jij en je beste vriendinnen kunnen daar nu mega goedkoop verblijven en twee volle dagen rondstruinen langs je favoriete Disney figuren.

Goedkoop naar Disneyland Paris

Het is weer zover. Gelukkig zijn er online vaak genoeg fijne aanbiedingen naar Disneyland Paris te vinden. Dit maal boek je via VakantiePiraten een goedkope aanbieding bij reisbureau Oad naar je favo pretpark.

Voor maar €172,- maken jij en je vriendinnen een 3-daagse trip naar Parijs en krijgen jullie twee volle dagen toegang tot het park. Het verblijf is in het 3*-Campanile Val de France hotel inclusief ontbijt en dat is dus geen geld voor zo’n leuke trip.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Disneyland® Paris (@disneylandparis) op

De reis naar Disneyland

De reis ernaartoe hoeft ook niet duur te zijn want de treinkaartjes van Thalys worden ook steeds goedkoper. Bovendien kan de voorpret tijdens het reizen al beginnen. Download maar vast je ultieme Disney muzieklijst voor het grootste plezier onderweg.

Reageer op artikel:
Tijd voor een reisje met je vriendinnen! Disneyland Paris heeft weer een spotgoedkope aanbieding
Sluiten