Renée
Renée | LinkedIn Life 26 nov 2019

Disney fans opgelet! Vanaf 11 januari kun je je compleet onderdompelen in de Frozen & Star Wars wereld in Disneyland Paris

Goed nieuws voor Disney fans van het eerste uur, want je hebt in januari weer genoeg redenen om Disneyland Paris te bezoeken. Over een paar weken kun je Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop zien, maar dat moet natuurlijk ook in het park gevierd worden. Vanaf 11 januari kun je de Frozen Celebration en Legends of the Force – A Celebration of Star Wars ervaren. Hoog tijd om je meer te vertellen over dit nieuws.

Toen we op de redactie onlangs een uitnodiging kregen om Disneyland Paris te bezoeken om de komende seizoenen van Frozen en Star Wars te vieren, konden we natuurlijk alleen maar ja zeggen. Na de release van Frozen in 2003 krijgen we Let It Go niet meer uit onze hoofd en Star Wars is al helemaal een klassieker. Dus stapten we in de Thalys naar Marne-la-Vallée om meer te leren over deze Celebrations.

Frozen celebration
Disneyland Paris

Frozen Celebration

Vanaf 11 januari tot en met 3 mei 2020 is Disneyland Paris dé plek voor een interactief avontuur met Anna en Elsa. Maar ook kun je Olaf ontmoeten en kijken naar de Frozen figuren op de nieuwe (indrukwekkende!) paradewagen. Deze wagen is maar liefst zes meter hoog en valt daarom meteen op als je naar de parade komt kijken.

Frozen: A Musical Invitation

Wij mochten als eersten genieten van Frozen: A Musical Invitation. Sinds 17 november is deze nieuwe show in première gegaan in het Walt Disney Studios Park. In de twee iconische Frozen decors zing je mee met je favoriete nummers van de film.

Frozen Celebration
Disneyland Paris

Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition

We hebben één kleine tip als je nu al een datum aan het prikken bent om naar de Frozen Celebration te komen. Ga op 24, 27 en/of 29 januari. Op deze data sluit je de dag af met een indrukwekkende avondshow. Dit is een compleet nieuwe licht- en lasershow in Frozen thema en het belooft heel indrukwekkend te worden.

Star Wars Celebration Disneyland Paris
Disneyland Paris

Legends of the Force – A Celebration of Star Wars

Er is geen betere plek om Star Wars te ervaren dan in Disneyland Paris. Ondanks dat er al twee indrukwekkende attracties zijn – Star Wars Hyperspace Mountain en Star Tours: The Adventures Continue – moet de nieuwste film natuurlijk ook gevierd worden.

Van 11 januari tot en met 15 maart 2020 kun je zelf het Star Wars universum betreden tijdens de Legends of the Force – A Celebration of Star Wars.

Ontmoeting met Star Wars figuren

Kylo Ren is de grote bedreiging in de nieuwste film en wie weet kun je met een beetje mazzel Kylo wel ontmoeten. Bij de Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park kun je ook op de foto met Chewbacca. Daarnaast lopen de Stormtroopers twee keer per dag door het park en psst: Captain Phasma maakt hier haar comeback.

Star Wars Disney
Disneyland Paris

Twee shows in het Walt Disney Studios Park

‘s Middags en ‘s avonds staan er tijdens deze dagen toffe shows op het programma. Bij Legends Of A Galaxy Far, Far Away beleven jullie de grootste momenten uit het Star Wars-tijdperk, wat echt een aanrader is als je fan van het eerste uur bent.

In de avond staat Star Wars: A Galactic Celebration op het programma. Deze grote licht- en lasershow (met videomapping, projecties en special effects) is zeker iets wat je op je lijstje wil zetten tijdens je bezoek.

Meer lezen over Disney?

Reageer op artikel:
Disney fans opgelet! Vanaf 11 januari kun je je compleet onderdompelen in de Frozen & Star Wars wereld in Disneyland Paris
Sluiten