Renée
Renée | LinkedIn Life 3 dec 2019

5 redenen waarom je in de winter met de meiden naar Disneyland Paris wil

We hebben een heel goed idee voor een leuke wintertrip met de meiden: bezoek Disneyland Paris. Ook in de winter is hier onwijs veel te beleven en hé, een reisje naar de meest magische plek op aarde is altijd goed. In dit artikel vertellen we je waarom jij Disneyland Paris zeker eens tijdens deze tijd van het jaar wil bezoeken.

Onlangs was ik – Beautify’s Renée – in Disneyland Paris en eerlijk? Het was voor het eerst dat ik het park in november bezocht. Normaal gesproken zou ik mijn tripje namelijk in de zomer plannen. Maar ik was aangenaam verrast: het is hartstikke leuk om juist nu te gaan.

Waarom ook jij Disneyland Paris in de winter wil bezoeken

Als je denkt dat Disneyland Paris alleen een goed idee in de zomer is, dan heb je het mis. Ja, het is dan waarschijnlijk lekker weer, maar de winterperiode is minstens zo leuk. En misschien zelfs wel gezelliger. Om de volgende redenen wil jij de komende maanden een bezoekje brengen:

1. Het is een magische periode

Als jij met je Mickey Mouse oren – of in mijn geval Frozen oortjes – door het park loopt voel je meteen dat waanzinnige magische gevoel door je lichaam gaan. In de winter heb je dat al helemaal. Toen wij in november Disney bezochten, was alles compleet in de kerstsferen. Hoe prachtig is dat?

Nooit eerder zagen we zo’n grote kerstboom – wel 24 meter! – en de verlichting langs alle winkels was zó strak aangelegd. Het is een lust voor het oog als je rond deze periode het park in gaat.

Qui est impatient de commencer la saison de Noël ? ? ​⠀ Who’s excited to get into the spirit of the season? ☃ ⠀ ? : @waltswanderers #DisneylandParis #DisneyParks #DisneyXmas #MickeyMouse #MinnieMouse

65.6k Likes, 923 Comments – Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) on Instagram: “Qui est impatient de commencer la saison de Noël ? ? ​⠀ Who’s excited to get into the spirit of the…”

2. Het is een stuk rustiger dan in de zomer

Als ik in de zomer naar Disneyland Paris ga, weet ik dat ik vaak lang moet wachten om een attractie in te kunnen. En hoewel je nu ook moet wachten om in de Crush Coaster te kunnen, zijn de rijen echt een stuk korter dan je gewend bent. Waarom? Het is simpelweg wat rustiger in allebei de parken. Ik heb nog nooit zoveel attracties op één dag kunnen doen als tijdens mijn laatste bezoekje.

3. Het is waarschijnlijk goedkoper

Zodra het laagseizoen aanbreekt weet je hoe laat het is: je kunt samen met je vriendinnen heel wat geld besparen op jullie trip naar Disneyland Paris. Zo blijft er meer geld over om te spenderen aan een diner bij het prachtige Annette’s Diner in Disney Village of juist om Disney merch mee naar huis te nemen. Wij zien hier een win-winsituatie.

4. Het park heeft genoeg warme plekjes waar jullie je kunnen vermaken

Moeten sommigen er echt niet aan denken om een park in de winter te bezoeken? Vertel hen dan dat er genoeg binnen te doen is, zodra jullie de kou amper voelen. Bijna alle attracties waar ik in ben geweest zijn binnen en bij Pirates of the Caribbean was het absoluut het warmst. Daarnaast zijn er verschillende shows die je kunt bezoeken – en waar je meteen kunt opwarmen.

Rien ne vaut un gros câlin avec Olaf pour fêter le lancement de la saison de Noël à Disneyland Paris – et ce n’est pas @chiaraferragni qui dira le contraire ! ? Trust @chiaraferragni: there’s nothing better than a warm hug with Olaf to celebrate the launch of the Christmas season at Disneyland Paris! ☃ ? #DisneylandParis #DisneyParks #DisneyXmas

30.5k Likes, 168 Comments – Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) on Instagram: “Rien ne vaut un gros câlin avec Olaf pour fêter le lancement de la saison de Noël à Disneyland…”

5. Het Frozen en Star Wars seizoen begint bijna

Zoals je ongetwijfeld weet zijn er meerdere keren per jaar speciale seizoenen in Disneyland Paris. Om de nieuwe Frozen en Star Wars films te vieren, beginnen deze Celebrations seizoenen vanaf 11 januari. In dit artikel kun je er meer over lezen.

Speciaal voor de Frozen Celebration kun je een interactief avontuur aangaan met Anna en Elsa (de Frozen: A Musical Invitation), maar ook je favoriete sterren uit de film ontmoeten. Daarnaast is er een mega indrukwekkende paradewagen die vanaf 11 januari te zien is in het park.

Voor Legends of the Force – A Celebration of Star Wars wordt ook álles uit de kast getrokken, want nergens anders kun je je zo onderdompelen in de wereld van Star Wars als in Disneyland Paris. Er zijn maar liefst twee spectaculaire attracties, twee shows in het Walt Disney Studios Park en ontmoetingen met de figuren.

Met andere woorden: ook in de winter hoef jij je niet te vervelen.

Meer lezen over Disney?

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je in de winter met de meiden naar Disneyland Paris wil
Sluiten