Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 24 mei 2018

8 x waarom jij en je vriendinnen Disneyland nú willen bezoeken

Disneyland is ongetwijfeld één van de mooiste plekken op aarde. Als je hier nog niet geweest bent, wil je er naartoe. En als je hier wel al geweest bent, wil je hier nog véél vaker naartoe. Zo magisch leuk is Disneyland, en dat kan jij niet vaak genoeg met jouw vriendinnen beleven.

Eigenlijk heb jij geen redenen nodig om Disneyland te bezoeken. Disneyland is altijd een bezoekje waard. Maar na het lezen van deze 8 redenen willen jij en je vriendinnen vandaag nog boeken.

1. Thuis zitten is saai, Disneyland bezoeken is geweldig

Thuiszitten is stom, punt uit. Zelfs voor de gekkies onder ons (die niet van Disney houden), is een tripje met vriendinnen altijd een goed idee. De kans is na de trip groot dat jouw Disney liefde gegroeid is.

2. Vakantie met vriendinnen

Of dit nu gaat om meerdere weken, of een lang weekend. Met vriendinnen op vakantie gaan is altijd een goed idee. Disneyland is magisch, net zoals jullie vriendschap. Beide werelden gecombineerd zijn geweldig.

3. Heerlijk rondbanjeren

Als jij en je vriendinnen in Disneyland zijn, kunnen jullie heerlijk relaxed en doelloos rondbanjeren. Alles kan – niks hoeft. Disney is de ideale getaway; je laat jouw gedachten de vrije loop en voelt je weer de mini versie van jezelf.

4. Instagram waardige foto’s

(Ook niet onbelangrijk), de coole foto’s die jullie in Disneyland kunnen schieten. Deze foto’s verzorgen een hoop likes, en dat is altijd leuk. Gooi er wat ### achteraan, en wie weet zijn jullie de nieuwe Disney influencers.

5. Jullie worden nog hechter

Een reisje naar Disneyland versterkt jullie onderlinge band. Jullie ‘bonden’ tot en met; door al het fijne wat Disney biedt. De positieve sfeer die in Disneyland hangt werkt aanstekelijk op jullie vibe. Jullie band bloeit op, het is net als in een Disneysprookje.

6. Het eten in Disneyland

Het eten alleen al is een trip waard. In Disneyland kan je smullen van de meest kleurrijke lekkernijen. Je kan bijna op elke hoek wel iets lekkers krijgen. Naast alle cafeetjes zijn er ook een hoop Disneyrestaurants, hier kun je heerlijk in thema dineren.

7. Op de foto met jouw Disney held

Dit blijft leuk, ongeacht jullie leeftijd. Op de foto gaan, een hand krijgen of een dansje doen met jouw favoriete Disney figuur; is altijd een feestje. Jullie kunnen je schaamteloos uitleven.

8. Geld moet rollen

Als je het dan toch moet uitgeven, kan je het maar beter aan iets heel leuks doen. En wat is nou leuker dan Disneyland bezoeken met jouw vriendinnen? Wij zijn om, en gaan vandaag nog een reisje Disneyland boeken.

Reageer op artikel:
8 x waarom jij en je vriendinnen Disneyland nú willen bezoeken
Sluiten