Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 nov 2016

Disneylovers en hardloopjunkies opgelet! Je kunt de halve marathon rennen in Disneyland Parijs

Rennen met Mickey Mouse, Knabbel en Babbel en Goofy, langs kastelen en attracties? Je kunt je nu een echte prinses voelen als je aan het hardlopen bent. Want - opgelet- volgend jaar kun je meerennen met verschillende afstanden in Disneyland Parijs. Het hardloopevenenment zal namelijk dwars door dit magische park gaan.

Ja, je leest het goed. Als hardlopen je passie is en Disney je grote liefde, nou dan heb je gewoon heel erg veel geluk. Want volgend jaar vindt de halve marathon plaats in Disneyland Parijs. Dat wordt het meest magische rondje rennen dat je ooit hebt gedaan.

De halve marathon vindt plaats van 21 september tot en met 24 september. Maar geen paniek als je denkt dat je tegen die tijd nog geen 21 kilometer kunt rennen. Je kunt ook meedoen met de 5 of 10 kilometer.

Hardlopen door Disneyland

Het meest magische rondje hardlopen ooit

Dit jaar werd de halve marathon al georganiseerd in het sprookjespark. En dat zag er spectaculair uit. Denk: duizenden verklede hardlopers en Disneyfans. Leg je Assepoester-outfit daarom maar paraat.

Inschrijven kan hier.

Love running with a friend? Run as a duo for #DisneylandHalf! Learn more at rundisney.com.

A photo posted by runDisney (@rundisney) on

Hardlopen in Disneyland Parijs: klinkt als een droom, maar dat is het niet. In 2017 komt #rundisney namelijk terug naar Parijs! ?? Deze editie kan je niet alleen meedoen aan de 5k en een halve marathon, maar is er voor het eerst ook een run van 10 kilometer! De exacte data en meer info vind je op onze site. En, met wie wil jij deze magische run lopen? ?✨ #rundisney2017 #disneylandparishalf #runninggoals

A photo posted by Women's Health NL (@womenshealthnl) on

#ThrowbackThursday to last year’s #AvengersHalf! #TBT #runDisney

A photo posted by runDisney (@rundisney) on

Reageer op artikel:
Disneylovers en hardloopjunkies opgelet! Je kunt de halve marathon rennen in Disneyland Parijs
Sluiten