Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 december 2017

Te mooi om waar te zijn: Dit bedrijf is op zoek naar een gin ambassadeur

Er zijn beroepen in deze wereld die je eigenlijk nog niet eens een beroep kan noemen. Niet omdat je niet hard genoeg ervoor hoeft te werken, maar omdat het voelt alsof het je hobby is. En als gin drinken je grootste passie is, dan kun jij het nieuwe jaar zomaar eens fantastisch mooi beginnen.

Eerder kon je al lezen dat je kans maakte om roze gin ambassadeur te worden. Deze job net niet binnen kunnen halen? Geen paniek, er ligt een nieuwe kans op je te wachten.

Gin ambassadeur worden en veel verdienen

Tijd voor een carrièreswitch? Misschien wel als je hart ligt bij gin. The Drink Business heeft een vacature online gezet die alles te maken heeft met je favoriete drankje. En wel van de merken Bathtub Gin en That Boutique-y Gin Company. En nog veel meer ginmerken.

Ze zoeken iemand die als brand manager de gin kan verkopen als geen ander. Je gaat verschillende strategieën maken, ook voor social media, om zoveel mogelijk bekendheid te genereren voor de merken. En nog heel veel meer. Als je je enthousiasme maar over kan brengen op de medemens. En het levert je een highly competitive salaris op. Een beetje abstract, maar duidelijk genoeg om te weten dat je dik betaald wordt.

En als je er ervaring hebt in het ontwikkelen van marketingsstrategieën en alles wat daarbij komt kijken, dan heb je een ontzettend grote kans om de uitverkorene te worden. Als je je kansen wil vergroten dan is het ook handig als je in het Engelse Tunbridge Wells woont, waar daar gaat het allemaal gebeuren.

Je kunt nog solliciteren tot en met 4 januari. Stel je eens voor hoe mooi het nieuwe jaar voor je kan beginnen. Hopelijk is je goede voornemen voor 2018 niet om minder alcohol te drinken..

Deze trui is voor jou gemaakt: Gin lover? Dan wil je deze trui echt aan met de kerstdagen

Reageer op artikel:
Te mooi om waar te zijn: Dit bedrijf is op zoek naar een gin ambassadeur
Sluiten