Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 25 sep 2015

Dit belachelijk mooie reisfilmpje van dit perfecte koppel is alles wat je wil zien

Als je vaker op Beautify.nl komt heb je misschien wel door dat wij een lichte crush hebben op het ultieme koppel Jay Alvarrez en Alexis Ren. Nog niet zo lang geleden werden hun Instagram accounts opgemerkt en gingen binnen no time viraal.

Niet zo gek ook. De foto’s zijn stuk voor stuk perfect en laten je wegdromen naar verre oorden, de meest prachtige stranden, avonturen die je van tevoren niet kunt bedenken en ze geven je een kijkje in het leven van twee lovebirds die allebei vreselijk fotogeniek zijn.

Zij slagen er perfect in om vast te leggen wat de wereld wil zien. Ook al weten we stiekem echt wel dat zo’n leven voor de meesten niet is weggelegd, we vinden het nog altijd ontzettend fijn om naar te kijken.

Yep, Jay en Alexis zijn hot. En toevallig is Jay naast een fotograaf ook een uitstekende filmer. Een keer in de zoveel maanden verrast hij ons met een nieuwe video waar we al kwijlend de repeat knop voor blijven indrukken. En nu is er weer een nieuwe video op zijn YouTube kanaal verschenen die we natuurlijk moésten delen.

Iedere video lijkt tot nu toe een thema te hebben. Was dat eerst hun liefde samen, al snel daarna volgde een ode aan Alexis (en haar billen). En nu gaat het om Jay en zijn avonturen. En die laten je hartslag letterlijk sneller gaan. Kijk (en droom!) snel mee. En wees gerust, Alexis komt er nog steeds in voor:

Reageer op artikel:
Dit belachelijk mooie reisfilmpje van dit perfecte koppel is alles wat je wil zien
Sluiten