Dit is de gekste methode óóit om haar bij je oksels en zweet tegen te gaan

Al die verschillende hulpmiddelen en trucjes om er mooier of haarlozer uit te zien. Mensen over de hele wereld doen vreemde dingen omtrent uiterlijk en verwijderen van ongewenst haar. Maar wat er nu weer is uitgevonden..

Harsen, waxen, laseren, we kennen het allemaal. Uiteindelijk niet het fijnste om te doen, echter wel nodig. Maar je okselhaar en zweet tegen gaan door middel van ‘microwaving’ (een magnetron methode), dat is misschien wel één van de gékste methodes die we tot nu toe hebben gehoord in beautyland. Echter klinkt dit wel weer als muziek in de oren. Zeg maar dag tegen die irritante scheermesjes.

MiraSmooth heet het product en is een nieuwe technologie om ongewenst haar te verwijderen. Door middel van gecontroleerde microgolven worden haartjes verwijderd voorgoed, aldus MiraSmooth. Bij microgolven denk je waarschijnlijk aan je eigen magnetron, maar het is niet exact dezelfde straling (voordat je de neiging hebt daar met je eigen oksels in te gaan hangen).

Werkt dit product nou echt?

Jeremy Brauer, dokter van Laser & Skin Surgery Center Of New York zegt het volgende over MiraSmooth: ‘Dit product is op verschillende mensen getest en is bewezen dat je okselhaar met zeventig procent minder wordt, ongeacht de haarkleur.’

Onze vraag is echter wel: hoe veilig is deze methode? Volgens MiraSmooth is de veiligheid en werkzaamheden redelijk goed vastgesteld. Echter zijn er minder langdurige gegevens over de veiligheid en werkzaamheden.

Het wordt al toegepast

Zo zijn er al verschillende vrouwen maar ook mannen die deze methode hebben getest. Zie de kiekjes hieronder om gelijk een beter idee te krijgen van het proces. De zwarte streepjes op de oksels zijn overigens tijdelijke getekende lijnen, als hulpmiddel voor de dokter.

Wat vinden jullie van deze nieuwe technologie? Al overtuigt om een afspraak te maken?


Reageer op artikel:
Dit is de gekste methode óóit om haar bij je oksels en zweet tegen te gaan
Sluiten