Dit is dé nieuwste revolutie op het gebied van shampoo

Een beautyproduct wat iedereen graag voor hun haar gebruikt is haarolie. Arganolie is een perfect voorbeeld van olie waar veel dames niet meer zonder willen. Een nieuwe uitvinding? Haarolie cleansing shampoo. Wij vertellen je alle ins and outs over dit nieuwe wonderproduct:

Wist jij al deze dingen over jouw shampoo?

Dé revolutie

Een haarolie cleansing shampoo is veel vriendelijker voor je haar dan andere shampoos. Waar de meeste shampoos de natuurlijke haaroliën van jouw hoofdhuid verwijderen, doet deze olie shampoo dat niet. Als de natuurlijk oliën uit je haar worden verwijderd moet je hoofdhuid twee keer zo hard werken om deze weer te herstellen. Door de haarolie cleansing shampoo blijven de natuurlijke oliën intact, maar wordt er wel overtollige olie verwijderd. De hoofdhuid blijft zo gezond en is ook nog eens lekker schoon.

Haartypes

Een haarolie cleansing shampoo is gewoon te gebruiken als een normale shampoo, je hoeft niet nog eens je haar uit te spoelen met een andere shampoo. De haarolie cleansing shampoo is te gebruiken voor bijna elk haartype. Dames met fijn haar zullen dit misschien een niet zo’n fijn product vinden omdat je haar er zwaarder van kan worden. Als je dik of krullerig haar hebt is deze shampoo revolutie misschien wel helemaal wat voor jou.

Deze haarolie cleansing shampoos van Shu Uemura zijn een perfect voorbeeld:

Reageer op artikel:
Dit is dé nieuwste revolutie op het gebied van shampoo
Sluiten