Dit is dé oogschaduw die je moét hebben

Kim Kardashian werd gisteren gespot met haar mooiste en meest bijzondere oogschaduw look ooit. En die kunnen en willen we je niet onthouden.

De make-up artist Mario Dedivanovic is verantwoordelijk voor de prachtige look. Om de koperkleur te creëren maakte hij gebruik van drie verschillende kleuren van Anastasia Beverly Hills namelijk: Topaz (satin, bronze gold), Suede (satin, gold beige) en Penny Metal (metallic, light copper).

Door gebruik van de metallic kleur krijgt de look zijn prachtige glans. Vind je de glans te heftig voor overdag dan kun je de metalic kleur vervangen door een koperkleur met een satijnen finish.

Om de look compleet te maken breng je een zwarte eyeliner langs de wimperrand aan, en eindig je met een aantal lagen mascara.

Deze oogschaduw look verdient het om letterlijk een eyecatcher te zijn. Hou daarom de rest van je make-up rustig. Gebruik als blush een bronspoeder voor een naturel effect, en breng deze hoog op je jukbeenderen aan. Kies je lipstick in een nude kleur, het liefst met een bruine ondertoon zodat deze mooi matcht met je koperkleurige oogschaduw.

Reageer op artikel:
Dit is dé oogschaduw die je moét hebben
Sluiten