Dit eten de Victoria’s Secret Angels na de show

Een tijd lang hebben ze hard getraind, zichzelf aan een strikt voedingsschema gehouden, en gezorgd dat ze strak in vel op de catwalk stonden. En dan zit de show erop. De modellen mogen weer zondigen. Naar wat verlangen zij nou het meest?

Karlie Kloss

Karlie geeft toe dat ze van chocola houdt. Chocolade met alles wat je maar kunt bedenken. Dat is dan ook het ding wat ze het meest gemist heeft. Ook al had ze ’s ochtends voor de show wel een koekje gegeten. Je moet blijven leven, zoals ze het zelf zegt.

Candice Swanepoel

Bier en burgers.

Adriana Lima

Vertelt dat ze ontzettend veel sport, en bijna altijd netjes eet maar ook tijdens de voorbereidingen af en toe wel eens een hapje neemt van iets lekkers. Dat ze af en toe toegeeft aan haar verlangens. Daardoor heeft ze nu geen cravings.

Joan Smalls

Pasta met kaas. Pasta laat ze volledig links staan tijdens de voorbereidingen voor grote shows. Maar als het dan mag.. Kaas geeft haar een opgezet gevoel dus heeft ze het vermeden.

Lily Alridge

High Tea. Ze zijn in Engeland en daar heb je geweldige high tea’s. Ze wil echte Engelse breakfast thee hebben, met echte room plus scones met boter en jam.

Lindsay Ellingson

Aangezien ze in Engeland zijn heeft Lindsay behoefte aan haar favoriete snack: fish and chips.

Ming Xi

Ming verlangt naar een goede barbeque avond waarbij ze alles kan nemen wat ze graag wil hebben.

Reageer op artikel:
Dit eten de Victoria’s Secret Angels na de show
Sluiten