Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 16 juni 2017

Aha! Dit is het beste tijdstip om iets aan je lover te vragen

'Schat? Mag ik je iets vragen?', vraag jij voorzichtig aan jouw lover als je iets voor elkaar probeert te krijgen. En hij voelt de bui ook al hangen. Deze vraag impliceert dat je iets van hem wil en dat je dit zo mooi mogelijk probeert te verpakken. Wil jij écht succes? Dan is dit het beste tijdstip om iets aan jouw lover te vragen.

Misschien gaat het om een chocoladereep uit de supermarkt of om een voetmassage? Wellicht wil je z’n auto lenen, of gaat het om dat weekendje met de schoonouders waar je echt geen zin in hebt. Maar het feit blijft: jij wil je zin. Hoe pak je dit het beste aan? Nou, er blijkt gewoon een deel van de dag te zijn waarop jij de meeste kans van slagen hebt. Handig.

Testosteronniveau

Het is je vast bekend dat mannen ’s ochtends vól testosteron zitten, gezien zijn ODOL. Een hoog testosteronniveau in de ochtend, maakt hem energieker, gerichter, socialer, agressiever én competitiever. Op het midden van de dag neemt het testosteronniveau aanzienlijk af en kan hij gemakkelijker samenwerken. In de middag is daarom de beste tijd om met een man op date te gaan, aangezien zijn hormonen in evenwicht zijn en hij daarom daadwerkelijk naar je kan luisteren.

De avond

In de avond komt het testosteronniveau van de beste vent op zijn dieptepunt en op dát moment is hét juiste moment om een man iets te vragen. Mannen zijn namelijk met een laag testosteronniveau vaker en sneller geneigd toe te geven aan iets, wat ze normaal niet zouden doen. Hij zal daarom eerder akkoord gaan met jouw voorstel dan ’s ochtends vroeg.

En dan noemen ze óns hormonaal. Die mannen kunnen er ook wat van zeg. Wil jij voortaan iets per se voor elkaar krijgen? Wacht dan tot de avond, want dan heb je het hoogste slagingspercentage.

Ook leuk om te weten over de man: Finally: het antwoord op waarom mannen van kort of lang haar houden

Reageer op artikel:
Aha! Dit is het beste tijdstip om iets aan je lover te vragen
Sluiten