Is dit het meest gepamperde hondje ooit?

Het hondje Harvey Moon krijgt maandelijks haarextensions, 'pawdicures', designerkleding en haarkleuringen ter waarde van 800 pond. Tja. Je moet er natuurlijk ook wat voor over hebben als je je hondje tot een absolute internetsensatie wil maken.

Nu denk je misschien, wie is er nu zo gek om zoveel geld aan haar hondje uit te geven? Mevrouw Stephanie Mariam. Echter kunnen we er zo hard om lachen als we willen, maar Harvey is momenteel wel een absolute sensatie en zet ongeveer 6000 pond per maand om met zijn welbekende looks.

Momenteel heeft Harvey 8000 Facebook fans, 500 Instagram volgers en eindeloze Twitteraars die hem overladen met cadeautjes. Het hondje heeft zelfs zijn eigen bankrekening, agent, stylist en persoonlijke assistent. Over goed geregeld gesproken..

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Volgens Stephanie vindt Harvey de aandacht heerlijk. ‘Het is een echte diva en hij is gek op alle aandacht. Facebook is de perfecte plek om hem zijn droom te laten najagen’.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Harvey werd na het meespelen in een heuse videoclip zelfs zo bekend dat er giften binnenkwamen vanuit Amsterdam, Egypte en Azië. De kracht van sociale media blijft toch bijzonder..

Reageer op artikel:
Is dit het meest gepamperde hondje ooit?
Sluiten