Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 28 jun 2015

Dit is hoe Christian Grey denkt over seks hebben tijdens je ongesteldheid

Laatst hebben we het bij Beautify al groots aangekondigd, maar er is nu dus ook echt een boek uitgekomen (genaamd Grey), waarin geschreven wordt vanuit Grey zijn perspectief. Hoé geweldig is dat. In de boeken (en niet in de film, tss) kwam natuurlijk uitgebreid het hele seks tijdens je ongesteldheid voorbij en stiekem maakt ons dat maar wat benieuwd naar hoe Grey hier over denkt. Gelukkig hebben we het antwoord voor je:

Hij heeft overduidelijk niet door dat ongesteld zijn er meestal voor zorgt dat wij vrouwen ons niet echt chill voelen:

”Bloed je?’ vraag ik haar tussen het kussen door. Ze valt stil. ‘Ja’ zegt ze. ‘Heb je krampen?’ ‘Nee’. Aan haar stem te horen is ze gegeneerd. Ik stop met haar te kussen en kijk haar in haar ogen. Waarom geneert ze zich? Het is haar lichaam.

Hij begrijpt bijna beter hoe het vrouwenlichaam werkt dan de meeste vrouwen zelf:

”Heb je je pil genomen?’ ‘Ja’, antwoordt ze. Goed. ‘Wanneer ben je ongesteld geworden?’ Ik wil je doen zonder condoom. ‘Gisteren’, ademt ze. ‘Goedzo.”

Hij vindt ongesteldheid iets prachtigs en natuurlijks:

‘Ze verschuift. ‘Ik bloed’, zegt ze. ‘Maakt mij niet uit.’ Ik wil haar niet loslaten. ‘Ik heb het gemerkt’, zegt ze op een droge toon. ‘Maakt het jou uit?’ Het zou het niet moeten doen, het is natuurlijk.

You go Chris, waren er maar meer mannen zoals jij.

Reageer op artikel:
Dit is hoe Christian Grey denkt over seks hebben tijdens je ongesteldheid
Sluiten