Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 aug 2017

Dit is waarom jij als single vrouw 1-0 voor staat in het leven

Soms, als je naar je vriendinnen met een relatie kijkt, zou je ook wel knus met een man op de bank willen liggen. Maar verder voel je eigenlijk nooit een steek van jaloezie. Als single vrouw heb jij namelijk een te gek leven. Je hebt tijd voor je vriendinnen, kan flirten met wie je maar wilt en je kunt ongegeneerd de beest uithangen. Of niet, als je daar geen zin in hebt.

Je geniet van het leven

Feestjes, vakanties, etentjes, naar de bioscoop, avontuurlijke dingen, jij bent een levensgenieter pur sang. Als single vrouw heb jij je eigen leven en genóég dingen om te doen. Je zet jezelf altijd op de eerste plek en doet precies waar jij op een bepaald moment gelukkig van wordt.

Je regelt je eigen zaakjes

Eigenlijk regel je alles zelf. Je bent financieel onafhankelijk en weet hoe je dingen als je energierekeningen en belastingaangifte kunt regelen. Ook voor klusjes in en om het huis draai je je hand niet om. En als er toch iets is waar je niet zelf kan, heb je wel een mannetje ter beschikking die je uit de brand kan helpen.

Je bent niet bang om je mening te geven

Jij bent een eerlijk persoon en zegt gewoon waar het op staat. Gevraagd en ongevraagd verkondig jij je mening. Je bent niet bang wat andere mensen er van zullen vinden als je bepaalde – misschien niet populaire – meningen hebt.

Je hebt niemands goedkeuring nodig

Als je ineens je hele leven wilt omgooien, hoe je geen goedkeuring te vragen. En als je spontaan bedenkt om in het buitenland te gaan wonen voor een tijdje, zal niemand zeuren dat je daar geen toestemming voor hebt.

Je weet wat je wilt

In je werk, in vriendschappen, hoe je je leven inricht en ook in de liefde. Omdat je zo goed weet wat je wilt zal je nooit genoegen nemen met minder. Jij hebt allang door dat compromissen sluiten in de liefde niet werkt. Die man die wel aardig is, maar die raar lacht? Je kunt het door de vingers zien, maar als jij je er aan ergert dan werkt het niet. Het wordt nooit écht wat met iemand waarmee je wel aantrekkingskracht hebt, maar geen gespreksstof. En als je niet zeker weet hoe serieus hij jou neemt – ben je zijn scharrel of de liefde van zijn leven? – dan ben je weer vertrokken. Jij wilt een man die jou je bijzonder laat voelen. En terécht.

LEES OOK: Om deze 4 redenen hoef je minder vaak ‘sorry’ te zeggen

Reageer op artikel:
Dit is waarom jij als single vrouw 1-0 voor staat in het leven
Sluiten