Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 mei 2017

Dit is de meest geschikte serie om te kijken op basis van jouw horoscoop

Het kiezen van een serie wordt steeds lastiger: Netflix staat vol met prachtige afleveringen en door de bomen zie je het bos niet meer. Aan welke serie moet jij in vredesnaam beginnen? Dit is de meest geschikte serie voor jou om te kijken op basis van jouw horoscoop.

Ram (21 MAART – 20 APRIL): Game Of Thrones

Als Ram ben jij avontuurlijk, energiek, moedig en vlug van begrip. Jij bent zelfverzekerd en innovatief en zal voor een grote uitdaging daarom niet terug deinzen. Maar afgezien van dit kan jij ook ongeduldig en impulsief zijn. En laten alle karakters uit Game of Thrones nou nét impulsief, avontuurlijk en energiek zijn.

Tikkeltje ongeduldig soms (Prins Joffrey, just saying) en impulsief, dat zeker. Daarom is Game of Thrones de perfecte serie om te kijken als jouw sterrenbeeld een Ram is. Dat je zelf nog niet in zo’n situatie terecht bent gekomen, vind je dan ook erg jammer.

STIER (21 APRIL – 20 MEI): Jane The Virgin

Stieren zijn trouwe en gulle vrienden die erg veel liefde in zich hebben. Jij bent zachtaardig, blijmoedig, bescheiden en moeilijk boos te krijgen, omdat je niet van ruzie houdt en ongemakkelijke situaties wilt vermijden. En daarom past de serie Jane precies. Jij begrijpt als geen ander dat ze niet kan kiezen, omdat ze geen van de twee mannen wil kwetsen. Had jij ook maar zo’n telenovela narrator die jouw verhaallijn vertelde in het leven. Dit zou een hoop ongemakkelijke situaties voorkomen.

TWEELINGEN (21 MEI – 20 JUNI): Gossip Girl

Als Tweelingen goed bezig zijn, zijn ze mega aantrekkelijk. Helaas, als jij slecht bezig bent, ben je zowaar nog aantrekkelijker, omdat je een gigantische charmeur bent. Net als een kind ben jij levendig en gelukkig, mits de omstandigheden goed zijn.

Zo niet? Dan ben jij egocentrisch, fantasierijk en rusteloos. Voor jou is het leven één groot spel, wat goed past bij de levensstijl van de Upper East siders. Gossip Girl zou jou nooit vervelen, want jij geniet van de snelle en fladderende levensstijl.

KREEFT (21 JUNI – 22 JULI): Gilmore Girls

Ben jij een Kreeft? Dan kan je soms timide, verlegen en een beetje teruggetrokken overkomen. Maar als Kreeft heb jij een enorm rijk innerlijk leven en een creatieve geest; en daarom niet saai, zoals mensen misschien denken. Lijkt Gilmore Girls op het eerste gezicht saai? Blijf dan kijken, want wat deze meiden allemaal doen is alles behalve saai. En ze hebben een geniaal brein, net als jij.

LEEUW (23 JULI – 22 AUGUSTUS): Vampire Diaries

Je bent gepassioneerd en een échte leider. Je hebt een grote uitstraling en persoonlijkheid, net zoals de karakters in Vampire Diaries. Moedig, dominant, een enorme wilskracht en zelfverzekerdheid zit in jouw bloed.

Daarnaast heb jij een sterke seksdrive en voel je je zo aangetrokken tot het andere geslacht, dat je zo intens seksueel kan worden dat je losbandig wordt. En eerlijk: reken maar dat die vampieren ook een partij hete seks hebben.

MAAGD (23 AUGUSTUS – 22 SEPTEMBER): Revenge

Maagden zijn kritisch, observerend en sluw. Je kan soms een beetje kil overkomen, omdat je de neiging hebt aangeboren vriendelijkheid te onderdrukken door negatieve ervaringen. Precies zoals Emily in de serie Revenge, waarbij ze gerechtigheid voor haar vader probeert te behalen en daarbij observerend te werk gaat.

Het lijkt kil, maar eigenlijk schuilt er een overvloed aan emoties in jou. Eigenlijk maak je je veel zorgen om anderen en leef je erg met anderen mee. Kijk maar naar Emily en Jack. Stille wateren hebben diepe gronden.

WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER – 22 OKTOBER): The Good Wife

Als Weegschaal heb jij een sterk gevoel voor gerechtigheid. Je kan als Weegschaal dan ook sterk en succesvol worden als administrateurs en advocaten. Als echte Good Wife ben jij op zoek naar gerechtigheid voor anderen. De Weegschaal is ook een van de meest empathische van alle sterrenbeelden en bereid om tekortkomingen van mensen die je lief hebt te tolereren.

SCHORPIOEN (23 OKTOBER – 22 NOVEMBER): Suits

Jij hebt een diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheid. Schorpioenen hebben een charismatische persoonlijkheid en kunnen met hun doordringende ogen recht door je heen kijken. En wie kunnen dit beter dan Mike en Harvey?! Suits is dé serie voor jou, want kan je perfect identificeren aan de charmante en super krachtige karakters uit Suits.

BOOGSCHUTTER (23 NOVEMBER – 21 DECEMBER): Outlander

Ben jij geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter? Dan heb jij een positieve kijk op het leven. Je bent levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Jij bent gek op reizen en streeft ernaar om de wereld op elke mogelijke manier te bekijken, net als Claire Randall. Zij is avontuurlijk ingesteld en reist terug in de tijd. Ongeacht alle tegenslagen blijft zij levenslustig en precies zo ben jij ook ingesteld.

STEENBOK (22 DECEMBER – 20 JANUARI): Prison Break

Jij als Steenbok bent mega competitief en houdt van een uitdaging. Je bent gedreven en doet er alles voor om jouw doelen te bereiken, net zoals Michael Scofield, de hoofdpersoon uit Prison Break. Je houdt van de leiding hebben en werkt graag met een strak schema. Wellicht ben je een beetje een workaholic, maar dat is juist prettig voor jouw omgeving. Zoals Michael ben jij gefocust op jouw plan, want alleen als iedereen zich hier aan houdt zal dit slagen.

WATERMAN (21 JANUARI – 20 FEBRUARI): The Lying Game

Als Waterman zijn er twee hoofdtypes: de verlegen, zachte en geduldige Waterman en de uitbundige, levendige en aanwezige Waterman. Beide hebben ze wel een sterk en aantrekkelijk karakter, net zoals de tweeling Sutton en Emma in The Lying Game. Jij, net zoals beide personages, hebt een sterke wil en je bent op jouw eigen manier erg krachtig.

Vissen(21 FEBRUARI – 20 MAART): Unbreakable Kimmy Schmidt

Jij bent een mega doorzetter, zelfs als het even tegenzit. Daarnaast ben je erg behulpzaam. Als iemand iets aan jou vraagt om het te doen, dan doe je het perfect en precies zoals diegene dat nodig heeft. Je voelt goed aan wat mensen nodig hebben en lijkt daarin sprekend op Kimmy Schmidt van Unbreakable. Kijken dus.

Toch liever een andere serie? Kijk even hiernaar: WAT?! Je hebt een heel ander sterrenbeeld dan je altijd dacht en dit is wat je nu voor horoscoop hebt

Reageer op artikel:
Dit is de meest geschikte serie om te kijken op basis van jouw horoscoop
Sluiten