Dit is de nieuwste trend onder gezichtreinigers

Als beauty junkies houden we altijd onze ogen en oren wijd open voor nieuwe, innovatieve producten. Daarom brengen we jullie graag op de hoogte van het feit dat er recentelijk steeds meer gezichtsreinigers gemaakt worden die veranderen van substantie wanneer je ze gebruikt. Best futuristisch, toch? Lees verder om erachter te komen welke producten jij zo snel mogelijk aan je badkamer stash moet toevoegen om de laatste trends in bezit te hebben.

Van vloeibaar naar schuimend

Als je een acné gevoelige huid hebt, ben je wellicht al bekend met schuimende gezichtsreinigers, maar hoogstwaarschijnlijk geen fan. Standaard formules maken de huid vrij van onzuiverheden, maar verwijderen ook alle natuurlijke oliën. Dat kan ervoor zorgen dat je achterblijft met een droge, schilferige huid. De gezichtsreiniger van Clinique bevat echter naast de nodige ‘zeep’ om je gezicht schoon te maken, ook veel voedende bestanddelen zoals glycerine. Zeg maar hallo tegen een babyzachte huid.

Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser

Van crème naar een olie

Wanneer je op zoek bent naar een luxueus voelende gezichtsreiniger, dan is een product dat verandert in een olie helemaal voor jou. Ze veranderen van een crème, balsem of gel in een olie-achtige substantie waardoor ze alle koppige waterproof producten snel verwijderen. Als laatst worden ze zo zacht als melk, om je huid te voeden en compleet schoon achter te laten.

Lancôme Cream-To-Oil Massage Cleanser

Van poeder naar schuimend

Dit soort gezichtsreiniger heeft alleen een klein beetje water nodig om te veranderen in een zacht, maar effectief product. Veel van dit soort producten bevatten scrubdeeltjes, zoals balletjes die smelten, vitamine C, verpulverd haver en enzymen die je huid laten stralen. Maak van het product een pasta door een klein beetje water toe te voegen. Brengt het aan als een masker en je huid straalt als nooit tevoren.

Dermalogica Daily Microfoliant

Reageer op artikel:
Dit is de nieuwste trend onder gezichtreinigers
Sluiten