Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 4 sep 2017

Dit is de reden dat juist de slimme en onafhankelijke vrouwen nog single zijn

Hoe het kan dat jij nog geen leuke man hebt? Je krijgt de vraag constant. Je bent immers zo leuk, mooi, grappig en slim. Je hebt wel eens een relatie gehad, maar uiteindelijk was er altijd iets waardoor het niet werkte. Je weet niet hoe het kan. Maar wij weten het wel. Je bent té slim en té onafhankelijk.

Te onafhankelijk

Je bent single en je wilt best een relatie, maar het hóéft niet. Je vindt je leven namelijk lekker zoals het is. Je verdient je eigen geld en je doet waar je zin in hebt. Je voelt je bovendien ook helemaal niet eenzaam als je geen relatie hebt. Je hebt misschien zelfs meer mensen om je heen dan vrouwen die wél een relatie hebben. Zij hebben één persoon om op te leunen, jij hebt je vriendinnen. Er is altijd wel iemand die voor je klaar staat.

Verstikkend

Heb je ooit gehad dat je een man leuk vond, maar het toch verstikkend voelde? Dan ben je gehecht aan je vrijheid. Aan het feit dat je kunt gaan en staan waar je wilt. Laat thuiskomen van je werk en dan alleen een boterham met pindakaas eten, drie avonden gaan sporten zonder dat iemand zeurt hoe ongezellig dat is, tijdens het uitgaan met vreemde mannen een praatje aanknopen, naar feestjes gaan waar je écht heen wilt, en niet naar de feestjes gaan waar zijn ouders zullen zijn.

In het begin is het schattig dat hij altijd wil zijn waar jij bent, maar na een tijdje voelt het alsof hij jou je vrijheid ontneemt. Je eigen wil. Misschien ben jij degene die er een punt achter zet, omdat je het mist om te doen wat jij wilt. Of misschien is hij het, omdat hij merkt dat jij te onafhankelijk bent en niet klaar bent om ‘wij’ te worden.

Te slim

Hoewel er niets sexier is dan een vrouw met een goed stel hersenen, kan je intelligentie ook tegen je werken. Mannen houden van een vrouw die weet waar ze het over heeft en die weet waar híj het over heeft. Mannen willen uitgedaagd worden door een vrouw die tegengas geeft. Je vindt het niet erg om slimmer te zijn dan hij, maar je hebt gewoon niet snel een klik met iemand die minder intelligent is.

Bovendien kun je door je intelligentie gaan twijfelen aan de liefde. Want het voelt wel goed, maar jij wilt bewijs dat het in de toekomst ook goed gaat. Je wilt de liefde begrijpen, er over leren, het ontrafelen. Maar dat kan niet. Liefde is onvoorspelbaar en ongrijpbaar. Als slim persoon twijfel jij aan alles en dat is funest als je aan het daten bent of een relatie hebt. En daarom ben jij nog single.

Reageer op artikel:
Dit is de reden dat juist de slimme en onafhankelijke vrouwen nog single zijn
Sluiten