Dit is de snelste en fijnste manier óóit om je gezicht écht schoon te krijgen (+ win!)

Make-up eraf halen 's avonds, soms hebben we daar gewoon he-le-maal geen zin in. Logisch ook. Je wilt het liefst zo snel mogelijk je bedje in kruipen en vaak duurt het toch wel even voordat je je gezicht helemaal hebt gereinigd. Maar gelukkig is er een manier waarop dat anders kan.

Hoe? Het antwoord is micellair water. Dit #wonderwater is je nieuwe musthave. Dit water is al een hele tijd het geheime wondermiddel dat vrouwen uit Parijs gebruiken om hun huid mooi te houden. Ook topmodellen zijn fan. Zij gebruiken het om hun huid perfect schoon te maken na iedere fotoshoot of catwalkshow. Weg met het honderd-stappen-plan, dat is vanaf nu verleden tijd. Micellair water is dé oplossing als je je gezicht simpel en snel wilt reinigen met een verzorgend effect.

Wat is micellair water precies?

Micellair water ziet eruit als water, maar dan wel met een beetje extra. Het heeft namelijk een innovatieve magneetwerking waarbij olie, vuil en make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopisch kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten. Je huid kan hierdoor makkelijk worden gereinigd met een wattenschijfje. Je hoeft je huid zelfs niet na te spoelen met water. Fijn hè?!

Het bewijs; binnen 30 seconden klaar

Klinkt het bijna te mooi om waar te zijn? Wij laten je in deze video zien dat het écht zo simpel en snel is als we nu vertellen. Lotte gaat een timechallenge aan en laat zien dat ze nu binnen 30 (!) seconden klaar is om naar bed te gaan mét een gezicht dat heerlijk zacht aanvoelt:

Kies jouw nieuwe liefde

In de video die opgenomen is het het art’otel gebruikt Lotte de NIVEA Sensitive 3in1 Micellair Water. NIVEA heeft de NIVEA Sensitive 3in1 Micellair Water al enige tijd geleden op de markt gebracht. Deze variant is geschikt voor de gevoelige huid. Recentelijk hebben ze ook nog eens twee nieuwe varianten gelanceerd. NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend voor de normale tot gemengde huid en de NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend voor de droge huid.

“NIVEA Micellair Water is dé uitkomst voor iedere vrouw die snel naar bed wil, maar wel met een schoon en zacht gezicht” – Lotte

Welke variant past het beste bij jou?

De NIVEA Sensitive 3in1 Micellair Water helpt om de roodheid en droogheid van je huid te verminderen en een trekkerig gevoel tegen te gaan. De NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend verfrist je huid en ondersteunt je eigen prachtige huid. De NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend kalmeert en verzacht je droge huid met amandelolie. Kortom, er is voor ieder wat wils. Alledrie de varianten hebben een verzachtend en verzorgd effect op je huid waardoor je geen trekkerig gevoel krijgt na het verwijderen van je make-up. Fijn!

Win!

Nieuwsgierig geworden? Wij mogen vijf keer een product weggeven dat je net zoals Lotte kunt uitproberen. Natuurlijk mét watjes. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Kies onderaan welke van de drie #wonderwaters jij graag zou willen proberen en wie weet ligt het pakketje binnenkort op jouw deurmat!

[contact-form-7 id=”40863″ title=”NIVEA”]

Met dank aan het art’otel voor de locatie. Wil jij daar ook een nachtje slapen? Check de website.

Reageer op artikel:
Dit is de snelste en fijnste manier óóit om je gezicht écht schoon te krijgen (+ win!)
Sluiten