Rosa Tettero
Rosa Tettero Body & Mind 17 november 2016

Dit is geniaal: er bestaan gin en cocktail kerstballen voor in je kerstboom

Is het al kerst? Mogen we de kerstboom al optuigen? De voorpret is altijd minstens zo leuk als de twee kerstdagen zelf. Lichtjes, gezelligheid en een prachtige kerstboom. En die moet natuurlijk versierd. Houd die zilveren ballen nog maar even op zolder want deze gin en cocktail kerstballen zijn alles wat je nodig hebt.

Pickering’s, een Schotse destilleerderij bedacht deze grappige met drank gevulde kerstballen. Kijk, dat maakt die boom pas prachtig, ook al klinkt het misschien een beetje gek om je kerstboom te versieren met drank.

Maar, we kunnen ons voorstellen dat die glimmende ballen je nu een beetje gaan vervelen. En als je kerst maar niets vindt, dan is deze decoratie helemaal iets waarmee jij de dagen zeker weten wel doorkomt.

Drinken uit een kerstbal

Voor degene die misschien niet zo wild worden van gin, er zijn ook cocktail kerstballen. What? Als je eventjes zin hebt in een lekker drankje dan pluk je het gewoon uit de boom. Leuk toch? Helaas koop je ze in supermarkten in Groot-Brittannië. Duimen dat we hier binnenkort ook verblijd kunnen worden.


Als je dit leuk vond om te lezen dan vind je dit waarschijnlijk ook leuk:
Doei chocolade-adventskalenders! Er is nu een kalender met gin

Reageer op artikel:
Dit is geniaal: er bestaan gin en cocktail kerstballen voor in je kerstboom
Sluiten