Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 27 dec 2016

Dit is geweldig! Je kunt nu gin-tonic stagiair worden

Attentie, stop met zoeken naar je droomstage. Dit bedrijf biedt een fantastische stageplek inclusief a lot of booze. Deze unieke kans om een gin-tonic stagiair te worden wil je niet laten schieten.

Word een ‘gintern’

Drink je ook liever een gin-tonic dan een kop groene thee? Wil je vanaf 2017 stage lopen? Dan is deze gin-tonic stage jou misschien wel op het lijf geschreven. Ja, echt waar. Er is namelijk een bedrijf dat opzoek is naar een ‘gintern’. Kom maar door met die gin-tonics.

ILoveGin is een uniek bedrijf. Je kunt hier namelijk een abonnement nemen voor 14 pond (ruim 16 euro) per maand en dan krijg jij elke vier weken een magisch kistje thuisbezorgd met daarin twee flessen gin en twee flessen tonic om heerlijke gin-tonics van te maken. Geniaal.

Reizen en gin-tonics proeven voor je werk

Reizen, proeven en werken

Het mooie aan dit concept is, is dat je elke maand weer een andere gin en een andere tonic opgestuurd krijgt. Maar om deze unieke destillaten te ontdekken is natuurlijk iemand nodig. Voel je hem al aankomen?

Als stagiair houd jij je bezig met het bezoeken van verschillende destilleerderijen om zo unieke gin en tonic te ontdekken. Dat betekent reizen, proeven, werken én daarvoor betaald krijgen. Dat klinkt als de perfecte stage.

Geschikt voor ginlovers

Het bedrijf stelt wel een aantal eisen. Ze zijn opzoek naar een enthousiaste, creatieve en vriendelijke ginlover die zes maanden lang door heel Groot-Brittannië en Europa wil reizen om cocktails met gin te proeven, nieuwe merken te ontdekken en natuurlijk de perfecte tonic te vinden.

Dat is nog niet alles G&T-lovers, deze stage is heel flexibel. Naast het reizen mag je de overige dagen gewoon lekker vanuit huis werken. Je begint met twee dagen per week. Om je kennis te laten maken met de producten krijg je ook goodies thuisgestuurd die je mag proeven en beoordelen.

Als het je lukt indruk te maken op je baas kun je tot wel 20.000 pond per jaar verdienen en mag je misschien wel blijven. Vanzelfsprekend is het voor deze stage van belang dat je 18 jaar of ouder bent, daarnaast heb je een rijbewijs én een verblijf in Groot-Brittannië nodig om je te kunnen aanmelden maar hé, daar verhuis je toch wel even voor?

Er is trouwens nóg een heel leuke droomstage: Gezocht: Beautify zoekt redactiestagiaire per februari 2017

Reageer op artikel:
Dit is geweldig! Je kunt nu gin-tonic stagiair worden
Sluiten