Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 apr 2017

Dit is HAPI een trillende vork waardoor je afvalt

Soms zou je willen dat je kon afvallen, zonder dat je een streng dieet hoefde te volgen of veel te veel tijd in de sportschool hoefde door te brengen. En voilà, deze vork belooft het allemaal. Dit is namelijk HAPI en dat is een trillende vork die ervoor zorgt dat je afvalt, zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen of te laten. Heel fijn.

Je droom is uitgekomen. HAPI is namelijk hier. En dat is een slimme vork die ervoor gaat zorgen dat jij gaat afvallen zonder dat je veel meer hoeft te sporten of mega moet opletten wat je gaat eten. En dat is toch fantastisch?!

HAPI de trillende vork waardoor je afvalt

HAPI is wat we noemen een slimme vork. Dat houdt in dat ‘ie bijhoudt hoe snel je eet. Schrok je te snel je diner naar binnen, dan gaat ‘ie vibreren en gaat er een rood lampje branden. Flink wat waarschuwingssignalen dus.

Maar de vork is nóg briljanter. Hij is namelijk gekoppeld aan een mobiele app. Waardoor je alle info over je eetgewoontes kunt bijhouden. Ook kun je een interval instellen tussen twee happen De standaardinstelling is tien seconden. Bij deze instelling ben je twintig minuten bezig met je maaltijd en dat is precies hoe lang het duurt voor je brein doorheeft dat je vol zit.

HAPI is je redding. Afvallen zonder er verder iets voor te doen, is toch iedereens droom?!

Ook grappig: Float fitness bestaat gewoon! En het is de allerleukste manier om fit te worden

Reageer op artikel:
Dit is HAPI een trillende vork waardoor je afvalt
Sluiten