Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 12 dec 2016

Dit is herkenbaar voor álle vrouwen die graag mannen fiksen

Vrouwen houden ervan mannen te veranderen. We willen tenslotte allemaal de perfecte man en helaas lopen er niet veel perfecte exemplaren rond. Maar, er zijn wel veel mannen met potentie en die mannen hebben gewoon een beetje hulp nodig van de juiste vrouw om zo de ideale man te worden.

Een nieuw jasje hier, een georganiseerde kast daar, misschien zelfs mee naar zijn volgende kappersafspraak. Er zijn genoeg manieren om een man te bewerken tot een representatief vriendje. En genoeg vrouwen die de uitdaging aandurven.

Hij heeft potentie

Het probleem met de meeste mannen (of eigenlijk alle) is dat zij niet perfect zijn. Maar ze hebben misschien wel de potentie om perfect te zijn. Met wat kleine aanpassingen zijn ze wat meer representatief als vriendje. En jij weet meestal precies wat je kan doen om hem te veranderen, zonder dat hij doorheeft waar je mee bezig bent. Vraag je alleen wel af: zou je hem ook willen als hij gewoon zichzelf was, zonder aanpassingen?

Vooruitgang werkt verslavend

Als je bij je man kleine aanpassingen ziet, die overduidelijk door jou komen, dan kan het ervoor zorgen dat je een te groot ego krijgt. Je denkt: ‘Als dit me is gelukt, kan ik hem vast ook zover krijgen dat te doen.’ Vergeet niet dat mannen niet altijd domme wezens zijn. De aanpassingen die je ziet, zijn dingen waar zij zelf geen waarde aan hechten. Het hoeft niet te betekenen dat alle aanpassingen die jij graag ziet ook zo makkelijk te manoeuvreren zijn.

Een man vinden die al perfect van zichzelf is

Het is een uitdaging

Als je een vrouw bent die houdt van mannen fiksen, dan komt het vaak door de grote uitdagingsfactor. Het is goed voor je zelfvertrouwen, als jij de vrouw bent die hem kan veranderen. Vaak probeer je te bewijzen dat jij kunt wat andere vrouwen nooit gelukt is. Namelijk, hem veranderen in de ‘juiste’ man.

Beïnvloed door films

De meeste romantische films gaan over mannen die veranderen voor de ‘juiste’ vrouw. Losgeslagen mannen die de perfecte vrouw tegenkomen en besluiten hun vrijgezelle leven op te geven en te veranderen in een man die de perfecte vrouw verdient. Dit geeft meisjes op jonge leeftijd het idee dat de ‘juiste’ vrouw zelfs de grootste loser tot Prince Charming kan omtoveren. Bedankt Hollywood..

Hij moet het zelf willen

Vaak denk je dat als je maar genoeg van hem houdt, dat hij zal inzien hoeveel je voor hem doet. En ook zijn gedrag daarop zal aanpassen. Jammer genoeg is dit vaak niet het geval. Als hij zelf niet wil veranderen dan gaat het ook niet gebeuren. Dan gaat het natuurlijk niet om iets kleins als zijn sokken oprapen, maar om de grote dingen. Hij moet zelf willen veranderen.

Het is een fijn gevoel om te weten dat, door jou, een man een betere versie van hemzelf is. Maar je moet je afvragen of je wel iemand wil die een iets betere versie van hemzelf is. Waarom ga je niet voor een man die al geweldig is? Zonder betere kleding, zonder betere vrienden, zonder beter sociaal gedrag. Gewoon geweldig, omdat jij dat verdient.

LEES OOK: Mannendossier: deze man schreef 20 ge-wel-di-ge liefdesadviezen die iedereen zou moeten kennen

Reageer op artikel:
Dit is herkenbaar voor álle vrouwen die graag mannen fiksen
Sluiten