Dit is het meest perfecte zomerdrankje dat we het hele jaar door willen drinken

De zomer is helaas alweer voorbij en daar laten we stiekem wel een traantje om. Maar we gaan niet met de pakken neer zitten, er zijn genoeg oplossingen om het zomergevoel nog ietsje langer vast te houden. En daar zou dit fijne drankje wel eens bij kunnen helpen.

Vergeet de tequila sunrise, cosmopolitan en mojito. ‘s Zomers coolste cocktail draagt de naam frosé. De naam zegt het al, rosé maar dan bevroren als een slush puppy. En het ziet het er ook nog eens fantastisch uit. Dit drankje is namelijk roze.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Afgelopen zomer werd het drankje gelanceerd in New York en het is, hoe kan het ook anders, een ware hit geworden. Heel Instagram staat vol met de nieuwe cocktail. Als je frosé eenmaal hebt gezien, dan wil je het meteen hebben.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

De cocktail is gemaakt van rosé, vermouth en gepureerde aardbeien, waarna het wordt ingevroren. Zo ontstaat een slush puppy met alcohol. Hebben! Omdat we misschien niet helemaal naar Amerika willen vliegen om het drankje te nuttigen, je kunt ‘m heel makkelijk zelf maken:

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: OMFG! Cocktail-ijsjes zijn hier om al je dromen waar te maken

Reageer op artikel:
Dit is het meest perfecte zomerdrankje dat we het hele jaar door willen drinken
Sluiten