Dit is hét parfum dat iedereen op zondag wil dragen

Zondag is een heerlijke dag. Of nou de zon schijnt, of de regen met bakken uit de hemel komt, sunday is funday. 

Het is de ultieme dag om zonder make-up rond te lopen, of juist nieuwe looks uit te proberen. Datzelfde geldt voor je haar. Je kunt het vandaag gewoon laten hangen, of je kunt juist proberen die jaloersmakende vlechten van Pinterest na te maken. Op zondag is het ook meer dan geaccepteerd om er sloppy bij te lopen. Maar natuurlijk kun je de zondag ook gebruiken om nieuwe combinaties uit te proberen. Wie weet ontdek je nog items in je kast waarvan je niet eens meer wist dat je ze nog had.

Maar wat je ook gaat doen op zondag, lekker ruiken is een must. En op de Beautify redactie hebben we een favoriet geurtje dat perfect bij jou lazy sunday past. Maison Martin Margiela heeft in de Replica Collection namelijk de Lazy Sunday Morning uitgebracht. Een geurtje dat je doet denken aan de luie zondagochtend, je bedlinnen en een zachte huid. Een bloemige geur met Lelietje-van-Dalen, patchouli, fris gewassen beddengoed en in de zon gedroogde shirts en blousjes. Als je het geurtje eenmaal hebt geroken, wil je niets anders meer.

En als je dacht dat dit geurtje alleen voor op zondagochtend is heb je het mis. Want zoals je misschien wel weet verbind je geur en herinneringen vaak genoeg met elkaar. Soms ruik je iets en denk je direct terug aan een bepaalde plek, of een bepaald persoon. Met dit geurtje kun je iedere andere dag van de week terug denken aan de fijne momenten in bed op zondagochtend. En geloof ons maar, dat houdt je op de been, zeker als je een monday blues bui te pakken hebt.

Reageer op artikel:
Dit is hét parfum dat iedereen op zondag wil dragen
Sluiten