Dit is het perfecte lichaam volgens de man en volgens de vrouw

Vraag aan een man wie hij het perfecte lichaam vindt hebben en vraag vervolgens hetzelfde aan een vrouw. De verschillen zullen je verbazen:

Het perfecte vrouwenlichaam

Een recent onderzoek toont aan dat mannen en vrouwen het niet helemaal eens zijn over wat het perfecte lichaam is. 1000 mannen en 1000 vrouwen werden ondervraagd wie het perfecte lichaam in hun ogen had. Wat bleek? Vrouwen houden van slank en kozen massaal het figuur van Cameron Diaz als ideaal. De man koos echter voor een vrouw met ronde vormen. Zij benoemde Kate Upton als favoriet.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Het perfecte mannenlichaam

Toen was het de beurt aan de man. Zij vonden het lichaam van Hugh Jackman in Wolverine optimaal. Gespierd en sterk. Wie kozen de vrouwen? Juist, Ryan Gosling. Het hoeft allemaal niet zo overdone. Mannen gaan voor gespierd en een enorm mannelijk lichaam, terwijl wij vrouwen met wat minder meer tevreden zijn.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Overige interessante feitjes
  • Vrouwen vinden de borst van de man het meeste sexy onderdeel gevolgd door zijn gezicht en zijn billen.
  • Vrouwen hebben liever dat er haar op de borst zit. 28% vond het maar oké als mannen het eraf scheren. Terwijl onder de mannen dit perfentage 44% is (wel gevolgd door een moisturizer in 84% van de gevallen).
  • Beide sexen geven toe dat iemands kapsel grote invloed heeft op hoe aantrekkelijk je iemand vindt.
  • Tattoos sexy? 67% van de vrouwen zegt ja op deze vraag en 63% van de mannen.
Reageer op artikel:
Dit is het perfecte lichaam volgens de man en volgens de vrouw
Sluiten