Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 augustus 2019

Dit is het ultieme recept voor een lange, sterke, romantische en gepassioneerde relatie

Verliefd worden gaat vanzelf. Zonder dat je er zelf ook maar iets over te zeggen hebt voel je vlinders in je buik, worden je gedachtes letterlijk overgenomen door hem en wil je nog maar één ding: een relatie met hem.

Maar vanaf het punt dat je beseft dat je hem of haar wil gaat het niet meer vanzelf. Je zult je uiterste best moeten doen om zijn/haar hart te veroveren, om zijn/haar hart bij je te houden en samen oud te worden. Echter is dat niet eens zo heel moeilijk met de juiste set ingrediënten.

Vergelijk liefde met koken; stop de juiste ingrediënten bij elkaar, zorg dat ze verfijnd zijn, elkaars smaak versterken en maak een gerecht waar niemand ooit genoeg van krijgt. Daarom speciaal voor jullie het recept van de liefde. Het recept voor een lange, sterke, gepassioneerde en romantische relatie:

Benodigdheden

1 grote hoge pan zonder dubbele bodem die de warmte goed binnenhoudt met een goed sluitende deksel. Af en toe stoom laten ontsnappen.
1 kilo passie
1 pond energie
1 liter communicatie
1 flinke verse dosis humor
1,5 kilo aantrekkingskracht
Een plukje fantasie
Een pakje vertrouwen

Bereiding

Gooi de aantrekkingskracht in de pan. Stook het vuurtje op onder de pan en zorg dat de pan goed verhit wordt. Voeg alle energie toe. Na een tijdje roeren voeg je in kleine beetjes vertrouwen toe. Als je ziet dat de basis wat stroperig wordt dan kun je het aanmengen met een kilo passie. Langzaam toevoegen en blijven toevoegen.

De hoeveelheid humor is in principe onbeperkt. Behalve als je merkt dat ie te sterk gaat overheersen waardoor de passie kan verdwijnen. Dan onmiddellijk ophouden met humor toevoegen. De communicatie gebruik je tijdens de bereiding continu. Dit zorgt ervoor dat het gerecht een mooie gelijkmatige en goed uitziende en lekker ruikende consistentie heeft voordat je het opdient.

Schenk het vervolgens in een onbreekbaar bord en garneer het zo goed mogelijk met de plukjes fantasie. Smullen maar!

Serveertips

Het staat je natuurlijk vrij het gerecht zo op te dienen als je wil maar ervaring leert dat aandacht, sexy lingerie en killer heels de eetlust bevorderen. Eet smakelijk!

Reageer op artikel:
Dit is het ultieme recept voor een lange, sterke, romantische en gepassioneerde relatie
Sluiten