Dít is hoe je hem terug krijgt zonder wanhopig over te komen

Omani McDaniels 23 jun 2016 Love

Er zijn relaties die totaal de soep in lopen, maar die we liever nog hadden willen redden. De relaties waar we geen afscheid van willen nemen, maar geen keus hebben, omdat de andere persoon er klaar mee is. Als er nog een sprankeltje liefde is bij hem, is het mogelijk om hem terug te krijgen, maar je kunt het alleen voor elkaar krijgen door tactisch te handelen.

1. Probeer hem niet te overtuigen

Het heeft geen zin om hem op andere gedachten proberen te brengen. Het is beter als hij er zelf achterkomt. Alleen dan zal hij het echt geloven. Als hij het gevoel heeft dat je smeekt of wanhopig doet, zal hij per direct afknappen. Als je je ego opzij zet en accepteert dat hij tijd nodig heeft, dan zal hij sneller naar jou toekomen. Als hij zich gepusht voelt, zal hij wegblijven.

2. Zet jezelf op de eerste plek

Ongeacht of je iemand terug probeert te krijgen of niet, het is altijd belangrijk om je eigen prioriteiten voorop te stellen. Je wilt sterk in je schoenen staan en niet over je heen laten lopen, zelfs als je iemand terug wilt. Want uiteindelijk wil je in een evenwichtige relatie terechtkomen.

3. Laat hem naar jou toekomen

Je wilt hem de ruimte geven om jou te missen. Als je hem achter zijn broek aan gaat zitten, zal het averechts werken. Het is belangrijk dat hij er zelf achterkomt of hij jou wil of niet. Hij zal er sneller achterkomen als hij de ruimte krijgt het voor zichzelf te bedenken. Jij wilt ook dat het zijn keuze is en dat hij zich niet gepusht voelt.

4. Probeer te focussen op de toekomst en niet het verleden

Het is belangrijk dat de issues, die jullie ooit hadden, er niet meer zijn. Jullie willen een nieuwe start kunnen maken en dat kan alleen, als de redenen waardoor het is uitgegaan, geen redenen meer zijn. Oude koeien uit de sloot halen, werkt niet en zal er alleen maar voor zorgen dat jullie niet vooruit kunnen.

Je kunt je ex missen en terug willen, maar zorg wel dat je het doet om de juiste redenen. Hem terug willen, omdat je niet alleen wilt zijn, terwijl hij je slecht behandelde, is zinloos. Stel terechte eisen in je relatie, om met een schone lei te beginnen. Als hij echt je ware is, zal hij er ook achter komen dat hij niet zonder jou kan.

LEES OOK: Wauw! Lees deze fantastische brief die een man aan de ex van zijn vriendin schreef
brief-770x462

Reageer op artikel:
Dít is hoe je hem terug krijgt zonder wanhopig over te komen
Sluiten