Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 14 sep 2018

Dit is hoe je je ex wél terug wint (en het heeft allemaal te maken met de gouden regel)

Je mist hem. Je buddy, je liefde, de man die alles voor je was. Het is uit, omdat sommige relaties nou eenmaal niet goed aflopen, zelfs als de liefde nog niet op was. Als je hem terug wil, dan is er maar één ding dat je hoeft te weten.

Maar voordat we het daarover hebben eerst de vraag: wil je hem echt terug? Waarschijnlijk denk je vooral aan hoe fijn jullie het hebben gehad samen. Aan de vakanties, de etentjes, de leuke dates. Maar je denkt niet aan de ruzies en het gezeur over tijdgebrek, geld en vieze sokken in de hoek van de badkamer.

Je fantaseert over jullie samenzijn. Dat hij je de liefde verklaart, zegt hoe erg hij je heeft gemist en dat jullie de meest passionele seks ooit hebben.

Maar als je er serieus over nadenkt? Wil je het dan echt nog een keer proberen? Als je echt vindt dat jullie nog een kans verdienen, als je echt vindt dat jullie voor elkaar gemaakt zijn, dan is het belangrijk om het altijd te proberen. Maar als je diep van binnen weet dat je beter verdient, dan weet je dat dit niet de beste stap is om te zetten.

De gouden regel

Wanhoopspogingen om hem te overtuigen dat jij de liefde van zijn leven bent, zullen weinig uitbrengen. Stalk hem niet en smeek niet. Het belangrijkste is dat je wilt dat hij naar jou toe komt.

De regel is eigenlijk simpel. Mannen willen een meisje dat ze respecteren. Een vrouw die ze hoog achten en bewonderen. En als een vrouw achter ze aanloopt, dan zullen ze haar niet respecteren. Wees eerlijk, het is niet aantrekkelijk.

Als je jezelf aan zijn voeten werpt is de kans groot dat het verkeerd uitpakt. Dat jullie wel weer in bed belanden, maar dat dat het is. En natuurlijk, seks met je ex is verschrikkelijk hot. En je verlangt er waarschijnlijk naar. Maar slim is het niet.

Respecteert hij me?

Als je hem echt terug wil, terug-terug, als je wil dat hij naar je smacht en jou zijn vriendin wil maken voor altijd, dan is het belangrijk om bij alles wat je doet te denken: als ik dit doe, respecteert hij me dan?

Geef hem de ruimte om jou te missen. Maar wees wel aanwezig in zijn leven, zodat hij je niet vergeet. Als het echte liefde is tussen jullie zal hij daar ook achter komen.


Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Als je écht gevoelens voor iemand hebt dan zorg je dat het lukt, hoe dan ooknietklaarrelatie-770x462

Reageer op artikel:
Dit is hoe je je ex wél terug wint (en het heeft allemaal te maken met de gouden regel)
Sluiten