Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 4 juni 2016

Dít is hoe je kunt weten of jij meer om hem geeft dan hij om jou

Soms heb je te maken met een man waarvan je het gevoel krijgt dat jij meer om hem geeft dan hij om jou. Het is niet een specifiek iets wat hij doet, het is een algemeen gevoel. Toch zijn er een aantal manieren om erachter te komen. Het is een pijnlijke gedachte en je wilt het niet hoeven toegeven. But maybe he's just not that into you.

Jullie doen altijd dingen die hij wil doen

Het is niet erg om af en toe dingen te doen die hij leuk vindt. Het is zelfs belangrijk om dingen te doen, die hij leuk vindt. Daar tegenover moet alleen wel staan, dat jullie ook dingen doen die jij leuk vindt. Als hij geen dingen doet die jij leuk vindt, heeft hij geen interesse in jou blij maken. Zijn eigen tevredenheid is voor hem dan belangrijker. Maar als hij echt om jou zou geven, zoals jij om hem, zou hij alles willen doen om jou te laten glimlachen.

Je voelt je bezwaard om helemaal jezelf te zijn

Als je een blij, vrolijk wezen bent, kunnen mannen daar soms geïntimideerd door raken en beschuldigen ze je van aandacht vragen van anderen. Soms zeggen ze het niet eens, maar merk je aan hun houding, dat ze niet blij zijn met hoe je doet. Als hij dit doet, accepteert hij jou niet voor wie je bent. Hij is niet geïnteresseerd in al jouw geweldige eigenschappen, hij wil een minder sprankelende versie van jou. Dat betekent dat hij jou eigenlijk niet wil. Misschien doe je iets voor mijn ego, maar hij wil niet de jou die jou jou maakt.

hij is er niet als je hem nodig hebt

Je weet pas echt wat voor vlees je in de kuip hebt, als je hem nodig hebt en hij er niet voor je is. Als koppel moet je op elkaar kunnen bouwen. Twee steunpilaren, sterk genoeg dat als eentje uitvalt de ander het gewicht kan dragen en vice versa. Als je merkt dat hij niet bereikbaar is, wanneer jij hem nodig hebt, dan weet je eigenlijk al genoeg.

Het draait altijd om seks

Seks is een belangrijke factor in iedere relatie, maar als je merkt dat het altijd om seks draait, is het ook niet goed. Als hij alleen maar belt, omdat hij iets van jou wil en nooit gewoon om te weten hoe het met je gaat, zit er iets mis. Feitelijk ben je dan gewoon een scharrel met een betere titel. Want hij is niet zijn best aan het doen om jou gelukkig te maken, hij is ervoor aan het zorgen dat zijn eigen behoeftes worden bevredigd.

Als we met mannen zijn die wij heel erg leuk vinden, is het soms heel makkelijk om een roze bril op te zetten en de rode vlaggen te negeren. Maar het zijn juist die rode vlaggen die je laten weten met wie je te maken hebt. Het zijn die rode vlaggen die zijn ware aard tonen. En soms kun je niet anders, dan aan jezelf toegeven dat zijn ware aard gewoon niet goed genoeg is. Niet goed genoeg voor jou.

LEES OOK: Ontdek hier of jij de Blair in jouw relatie bent

Reageer op artikel:
Dít is hoe je kunt weten of jij meer om hem geeft dan hij om jou
Sluiten