Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 3 jun 2018

Ha! Zo voorkom je dat je bovenbenen tegen elkaar gaan schuren met warm weer

Tenzij je super skinny benen hebt, raakt de binnenkant van je bovenbenen elkaar als je met blote benen loopt. Als het heel warm is, schuren ze lekker tegen elkaar. En de pijn is hels. Gelukkig hebben we een paar tips om die pijn te verhelpen.

Draag een broekje

Je kunt strakke broekjes vinden, die je onder je rokjes en jurkjes kunt dragen. Het zijn strakke sportbrokjes, die dun genoeg zijn, dat ze niet te zien zijn onder je jurkje. Je kunt er ook voor kiezen om broekjes te dragen in plaats van rokjes en jurkjes, maar dan worden je jurkjes en rokjes waarschijnlijk heel verdrietig.

Smeer vaseline of kokosolie

Dit kan ervoor zorgen dat je huid niet ruw wordt van wrijving. Het probleem hiermee, is dat je wel vettige plekken achterlaat, als je ergens gaat zitten. Maar het helpt zeker om pijn te verhelpen. Ook is kokosolie antibacterieel, waardoor je minder makkelijk infecties krijgt, van vuil dat in contact komt met je schrale huid.

Draag bandelettes

Bandelettes zijn sexy kanten bandeau’s voor om je dijen. Ze zien eruit als de bovenkant van stockings, maar dan zonder de rest. Ze verhelpen het schuren en staan ook onwijs sexy, mocht je rokje een klein beetje omhoog waaien door de wind.

Smeer anti-transparant deodorant-sticks

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar werkt heel goed. Je dijen gaan niet zweten, ze blijven glad door de deo en gaan niet schuren. Ook ruiken je benen lekker fris. Win, win, win situatie.

LEES OOK: 6 x waarom elke vrouw zo ontzettend dol is op een trenchcoat

Reageer op artikel:
Ha! Zo voorkom je dat je bovenbenen tegen elkaar gaan schuren met warm weer
Sluiten