Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 16 sep 2016

Dit is je kans! Dé Spice Girls zoeken 2 nieuwe Spice Girls en jij kunt auditie doen

In je jonge jaren draaide alles om welke Spice Girl jij was. Was je de pittige Geri, was je Sporty Spice, de lieve Emma, Scary Mel B of Victoria? Niet iedereen kon Baby Spice zijn helaas. Maar nu is er een herkansing, want er is een zoektocht naar nieuwe Spice Girls en jij kunt daar deel van uitmaken.

Het is dit jaar precies twintig jaar geleden dat de meidenband ‘Wannabe’ uitbracht. En toch krijgen we maar geen genoeg van het girlpowertijdperk. De tijd dat we playbackten tot we naar bed moesten, smeekten om platform sneakers en onnodig vaak spoten met de mierzoete Spice Girls deo van Impulse.

Goed nieuws dus, dat je gewoon terug kan naar die tijd. Wat zeggen we: je kunt er deel van uitmaken.

Wannebe Spice Girl

Geri Halliwel, Emma Bunton en Mel B hebben namelijk onlangs de groep herenigd. Maar, Mel C wil niet meer meedoen aan een reünie en Victoria heeft inmiddels een jaloersmakende carrière als modeontwerpster. Oplossing: er worden twee nieuwe leden gezocht.

De zoektocht zal gaan via een talentenjacht op de BBC. Ginger, Baby en Scary zullen de juryleden zijn van de tv-show. De winnaars mogen zich een echte Spice Girl noemen en volgend jaar juli in Hyde Park in Londen het nummer Wannabe zingen met de andere bandleden.

Wij weten wel wat we really really want, een nieuwe Spice Girl worden. Dat zou een droom zijn die uitkomt, toch?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Nostalgie: 16 x speelgoed van vroeger waar alle 90’s kids eindeloos mee speelden

Reageer op artikel:
Dit is je kans! Dé Spice Girls zoeken 2 nieuwe Spice Girls en jij kunt auditie doen
Sluiten