Dit is jouw ideale beste vriendin volgens je sterrenbeeld

Je beste vriendin en jij zijn onafscheidelijk. Jullie hebben elkaar nodig in het leven en je weet zeker dat jullie elkaar bij alles kunnen helpen. Maar matchen jullie horoscopen ook? Kom erachter welk sterrenbeeld perfect bij jou past.

Ram en Weegschaal

Omdat jij als Ram nogal uitbundig kunt zijn is het belangrijk dat je een beste vriendin hebt die je af en toe met beide benen op de grond zet. Je hebt iemand nodig die je kalm houdt wanneer je overhaaste beslissingen neemt óf ergens net iets te overdreven op reageert.

Weegschaal is een creatief en spontaan sterrenbeeld, met heel erg veel ambities. Jij als Weegschaal zorgt ervoor dat je vriendin rustig blijft, je zorgt ervoor dat de Ram niet te snel van stapel loopt.

Stier en Vissen

Stieren zijn harde werkers, je hebt een doel voor ogen en je weet dat je het ook gaat bereiken. Maar jij kunt ook heel koppig zijn, je vindt het dan soms moeilijk om van je standpunt af te wijken.

Vissen zijn loyale en rustige types. Vissen kunnen tegen een stootje en laten de Stieren niet over hun heen lopen. Vissen zijn een perfecte aanvulling op de koppige Stier en als Vis help je mensen rustig na te denken.

Tweeling en Waterman

Tweelingen zijn creatieve en meelevende personen. Je hebt geen blad voor je mond en weet je mening goed over te brengen. Maar je bent ook een flexibel en trouw persoon.

Jullie zijn allebei makkelijke persoonlijkheden. De Tweeling en de Waterman genieten allebei van eenvoudige dingen. Heb je als Tweeling even een moodswing, zal de Waterman je altijd even ruimte geven. Zij weet hoe je bent.

Kreeft en Boogschutter

De Kreeft is een echte huismus die al snel tevreden is met kleine dingen. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor je. Maar ook vind je het fijn om af en toe wat ‘me time‘ te hebben.

De Boogschutter geniet altijd van gezelschap en is daarom een perfecte match met de Kreeft. Je bent filosofisch ingesteld en daarom kunnen jullie genieten van een avondje lekker kletsen op de bank.

Leeuw en Steenbok

De Leeuw is het dominante sterrenbeeld. Een echte powervrouw met een sterke mening, ooit verover jij de wereld. Niemand houdt je tegen.

Waar Leeuwen soms de ster van de show willen zijn, is de Steenbok daarentegen een persoon met een heel groot hart die af en toe wat op de achtergrond blijft. De Steenbok helpt de Leeuw de perfecte balans in het leven te vinden.

Maagd en Ram

Maagden zijn charmante personen. Je bent makkelijk om mee te praten. Daarnaast heb je ook een groot hart en je zult altijd opkomen voor anderen.

Omdat Maagden van lange en diepe gesprekken houden, is het gezelschap van de Ram perfect voor jou. Samen hebben jullie uren lange gesprekken.

Weegschaal en Leeuw

Weegschalen zijn gek op balans in het leven. Daarnaast sta jij bekend om je waardering voor schoonheid en heb jij een smaak waar iedereen jaloers op is.

Als Weegschaal heb je een beste vriendin nodig die je even uit je verfijnde schoonheid kan trekken. Wie is er dan beter dan de Leeuw? Een machtige en sophisticated vrouw. Dit gaat perfect samen.

Schorpioen en Waterman

Omdat de Schorpioen net als de Waterman niet echt houdt van opvallend en opschepperig gedrag gaan jullie perfect samen. De Schorpioen staat bekend om haar gereserveerde en onopvallende gedrag en daarom zijn jullie een heerlijk en classy stel. Jullie kunnen mensen ontzettend verassen.

Een Waterman is een geheimzinnig persoon, dat dingen graag voor zichzelf houdt. Jij gaat daarom het beste met deze personen. De Waterman houdt er niet zo van om overal mee te pronken, dit is helemaal niet nodig.

Boogschutter en Steenbok

Boogschutter, jij weet precies wat je wilt. Je bent doelgericht en hebt niet veel zin in mensen die onzin verkopen. Ook geef jij niet snel op, wanneer je het gevoel hebt dat het allemaal niet meer lukt zet je alsnog door.

Steenbokken en Boogschutters zijn de perfecte match. De Steenbok die bekend staat om zorgvuldigheid en goede planningen en de Boogschutter als iemand die een doel voor ogen heeft. Samen gaan jullie naar de top. Hallo carrière?

Steenbok en Boogschutter

Steenbokken staan bekend om hun hoge niveau van denken en algemene intellect. Ze zijn systematische, georganiseerde planners die ontzettend van structuur houden.

Als resultaat van hun systematische levensstijl, waardeer jij de gestructureerde manier van leven van, de geordende boogschutter. Daarnaast zijn beide sterrenbeelden ontzettend goede vriendinnen die elkaar altijd helpen.

Waterman en Stier

De Waterman wordt gemarkeerd door haar low-key temperament. Je bent snel tevreden en hebt niet veel aandacht nodig. Zorgen? Ach, die zijn voor morgen.

Omdat de Waterman zich af en toe over net iets té weinig dingen kan bekommeren, heb je een vriendin als de Stier nodig. Af en toe de schouders eronder, maar ook een hele lieve vriendin.

Vissen en Schorpioen

Als Vis ben je easy-going en kom je af en toe wat bescheiden over. Maar jij weet precies wat je wilt in het leven en hebt dit voor jezelf al uitgestippeld. Ook ben jij een vriendin die er altijd is wanneer anderen je nodig hebben.

Door je te omringen met Schorpioenen, kom je meer uit je schulp en laat je je heel erg zien. Dit is prachtig, want je hebt ook genoeg om trots op te zijn.

LEES OOK: Dit is de reden waarom schorpioen vrouwen de beste lovers zijn

Elite daily

Reageer op artikel:
Dit is jouw ideale beste vriendin volgens je sterrenbeeld
Sluiten