Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 12 mrt 2016

Dít is jouw ideale partner qua liefde en seks volgens je sterrenbeeld

Het zoeken van de juiste partner is nooit makkelijk. Gelukkig is je sterrenbeeld er, om te helpen met het inzien van je eigen persoonlijkheid en welke sterrenbeelden voor jou de beste matches zijn. Lees gauw verder om erachter te komen wie jouw ideale partner is.

Deze sterrenbeelden zijn een match op het gebied van liefde en seks

Vraag je je af welke sterrenbeelden qua liefde en seks matchen met jouw sterrenbeeld? En of je date of lover echt een match is met jou op basis van jullie horoscoop? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Ram

Als sterrenbeeld Ram ben je assertief en vol passie, je bent een echte jager. Jouw relaties zijn dan ook vurig en intens. Daarnaast heb je geen probleem met je gevoelens uiten tegenover je partner. Pas alleen wel op met te wisselvallig zijn, daar zou je partner van af kunnen schrikken.
Jouw ideale match: Leeuw en Boogschutter

Stier

Als Stier houd je van eerlijk- en oprechtheid. Je wil een emotionele connectie met iemand. Dating apps zijn daarom ook niet zo jouw ding. In bed ben je eerder sensueel dan seksueel. Je lekker laten verwennen met fijne geuren, geluiden en aanrakingen is waar jij opgewonden van raakt.
Jouw ideale match: Schorpioen en Maagd

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen is een sociaal wezentje. Je bent makkelijk in de omgang op sociaal en seksueel gebied. Je bent niet bang voor stoute gesprekjes of seks op ongewone plekken. Jouw relaties ontstaan vaak uit vriendschappen. Jij kan gevatheid en intelligentie zeer waarderen en vindt iemand met die kwaliteiten erg aantrekkelijk.
Jouw ideale match: Weegschaal en Boogschutter

Kreeft

Als Kreeft zou je het liefst willen dat je leven zo was als een romantische komedie. Je houdt van perfectie en bent zorgzaam binnen een relatie. Je bent intuïtief en hebt snel door wat je partner nodig heeft op seksueel gebied. Bij jou gaat seks om liefde en lust.
Jouw ideale match: Schorpioen en Stier

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw houdt ervan om complimentjes te krijgen en erkenning te krijgen. Je wil dat je partner doorheeft hoe geweldig je bent. Je bent erg charmant en seksueel gedreven. Je kunt erg koppig zijn, maar bent tegenover je partner passievol en attent.
Jouw ideale match: Ram en Leeuw

Maagd

Als Maagd spring je niet zomaar ergens in, jij bent van mening dat een goede relatie tijd nodig heeft om tot stand te komen. Maagden hebben veel energie en zien elke vorm van aanraking als een begin van voorspel. Je hebt weinig poespas nodig, zolang de seks liefdevol en oprecht is.
Jouw ideale match: Weegschaal en Schorpioen

Weegschaal

Als Weegschaal ben je verliefd op de liefde. Op jonge leeftijd was je waarschijnlijk al met liefde bezig. Wegenschalen willen op alle fronten gestimuleerd worden, dat houdt in: veel voorspel. Ook wil je jouw partner zo goed mogelijk leren kennen, door zeer persoonlijke vragen te stellen.
Jouw ideale match: Waterman en Tweeling

Schorpioen

Als Schorpioen heb je een intense persoonlijkheid. Je hebt passie in je relatie en vooral tussen de dekens. Je houdt absoluut niet van mensen die oppervlakkig zijn, dat is voor jou een totale afknapper. Je eist een diepere connectie met veel spanning en sensatie.
Jouw ideale match: Kreeft en Vissen

Boogschutter

Als Boogschutter ben je heel onafhankelijk en houd je er niet van als mensen je proberen te claimen. Je bent charmant, liefdevol en attent in bed, maar hebt de neiging je snel te vervelen. Binnen een relatie ben je wild en spontaan. Je bent avontuurlijk en staat open tot nieuwe dingen.
Jouw ideale match: Waterman en Leeuw

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok is meer bezig met andere aspecten van je leven, dan met de liefde. Daarentegen ben je, als je iemand in je leven hebt, heel seksueel en sensueel. Je hebt een druk schema en daar houd je van. Affectie in het openbaar is niet zo jouw ding, maar je hebt een grote uithoudingsvermogen en houdt ervan verleid te worden.
Jouw ideale match: Maagd en Stier

Waterman

Als Waterman ben je constant de kat uit de boom aan het kijken. Je houdt ervan om verrast te worden, ook op seksueel gebied, maar vindt het moeilijk de controle volledig uit handen te geven. Hoewel je lief overkomt, ben je wild en vindingrijk in bed. Je wil zowel een fysieke als mentale connectie en bent daarom heel selectief met uitkiezen van een partner.
Jouw ideale match: Weegschaal en Boogschutter

Vissen

Als Vis ben je verschrikkelijk charmant en heb je geen enkel probleem met het vinden of behouden van een date. In bed ben je speels en sensueel. Je vindt het belangrijker om je partner in bed te plezieren dan dat je zelf geplezierd wil worden. Maar diegene moet niet té verwend worden, want je verwacht ook wel wat terug.
Jouw ideale match: Kreeft en Schorpioen

Meer lezen over sterrenbeelden?

Teen voguePop sugar

Reageer op artikel:
Dít is jouw ideale partner qua liefde en seks volgens je sterrenbeeld
Sluiten